followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
stephania789 is not in any groups
stephania789

parhaat treffisivustot 2019

Mar 19th 2019 at 10:04 PM

Se ei ole jatkuvasti yksinkertainen seksiseuraa ja tässä on, miksi

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, ja mitä tekee suhteita työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa todella tuntuu parhaat treffisivustot 2019 ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet etsien), et ole yksin.

Kirkon penkki Tutkimuksen Laitos tietojen on havaittu, että huolimatta siitä, että määrä yksilöitä hyödyntää seksiseuraa palvelut laajenee ja prosenttia ihmisiä, jotka olettaa se on erinomainen tapa tavata yksilöitä on laajentamalla-- suurempi kuin 3. henkilöitä, jotka raportti on internetissä dater on itse asiassa mennyt pois henkilön kanssa he tapasivat verkossa.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi estyy, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori sekä Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, ja Design, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja oletan, että todella laittaa seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja muuttujat, jotka vaikuttavat määrä ja myös läheisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 suosittelu post, että arvioidaan, miten psykologia voi selittää muutamia seksiseuraa dynamiikkaa.

Jotenkin seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku todellisuudessa. ja jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä vihjata "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen voit itse tavata," Reis valtiot, jotka koskevat ihmisiä tapaat verkossa. Olet ehkä lukenut lyhyt-tili tai sinun on ehkä ollut melko merkittäviä keskusteluja käyttämällä viestin, tai e-mail.

Sekä samalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi ymmärtää, paljon yksityiskohtia, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustettu kasvoi kaveri) tai voit ymmärtää erittäin vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos jonkun kanssa, oletko tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Ehdotuksen takana seksiseuraa ei ole uusi ajatus," väittää Lara Hallam, tutkija Jako Viestinnän Tutkijat University of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin suhde tutkimuksissa. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava forecaster, mitä on tehty on-line daters paljon todennäköisemmin itse koota.).

"Ihmiset ovat itse asiassa jatkuvasti hyödyntää middlemans, kuten äidit, hyviä ystäviä, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyys merkitsi.

Jos täyttää jonkun avulla ystävä tai sukulainen, vain ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on tapa auttaa vahvistaa erityisesti ominaisuudet henkilö (fyysinen ulkonäkö, worths, ominaisuus, ja niin edelleen).

Kaveri ei välttämättä saada se oikea, mutta ne ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa he luulevat, että pidät, Hallam väittää. "Online daters edelleen on-line vieraita asti kun he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.".

Ja lisäksi on olemassa erityisiä asioita henkilö sekä mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti ei löydä alkaen profiili tai puhua verkossa, Reis kuuluu: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi toinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka oikeastaan väliä, kun se tulee yhteyden työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla profiili", Reis sanoo. (Tutkimuksen jälkeen psykologinen tutkimus tukea, että näitä erilaisia käsitteitä tarvitaan kumppanuuksia, ja ovat ennustajia suhde menestys, hän toteaa.).

seksiseuraa on tapa avata ovet, tyydyttää ja myös päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja myös jotain sovelluksia, ja myös sivustot ovat menossa niille on se, että kapasiteettia vain auttaa sinua tavata enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa rajoitettu ammatillinen tutkimuksia, jotka on nimenomaan arvioida seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi yhteyksiä liikunnan ja mikä ohjaa yksilöiden keskenään hyvin ensimmäinen paikka.

"Suurin osa mitä voimme sanoa seksiseuraa tutkimus on todella paljon enemmän irti eri tyyppisiä tutkimuksia," Reis väittää.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkii koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja monia muita self-valvontaa keksiä joukon suuntaviivoja, miten luoda profiilin, vain miten valitse ottelut, ja myös miten tulla lähelle online-viestintää.

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei suinkaan ole varmuutta siitä, kokous elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät toimittaa joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoja itsestäsi ja myös, miten määrittää, että ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän sanoo.

Jollain tapaa seksiseuraa on eri ballgame konferenssista joku todellisen elämän-ja myös joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "online-konferenssi," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

Asettaminen dating profiili tietyllä tavalla ei suinkaan takuu, joka täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea," hän toteaa.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here