followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
maria567 is not in any groups
maria567

Löytää seksiseuraa verkossa ei tarvitse olla kova

Apr 1st 2019 at 10:57 PM

Tutkimuksen ulkonäkö, suostuttelua, ja myös mitä tekee yhteydet työ voi kertoa meille paljon koskevat tarkalleen miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa todella tuntuu seksia.net ratkaisematon haaste etsiä "yksi" (tai kuka olet etsimässä), et ole yksin.

Istuin Proving ground tietoa on itse asiassa todettiin, että vaikka erilaisia yksilöitä käyttäen seksiseuraa ratkaisuja, kasvaa ja myös osa henkilöitä, jotka uskovat, se on erinomainen keino konferenssi yksilöitä on laajentamalla-- jopa enemmän kuin kolmasosa yksilöiden että raportti on-line dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa he ovat täyttäneet online.

seksiseuraa ei ole heikkohermoisille tai niille, kätevästi luopua, sanoo Harry Reis, PhD, Opettaja Psykologian sekä Dekaanin Opettaja Arts, Sciences, ja myös Engineering, University of Rochester. "On vanha, jossa todetaan, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös uskon, että todella käyttää seksiseuraa."

Reis tutkimuksia sosiaalisen viestinnän ja myös tekijät, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että analysoidaan tarkasti, miten psykologia voi kuvata useita seksiseuraa ominaisuudet.

Jotenkin seksiseuraa on eri pallo peli konferenssin joku todellinen elämän-sekä joitakin menetelmiä se ei ole. (Reis kertoo, että "seksiseuraa" on oikeastaan harhaanjohtava. Käytämme termiä ehdottaa "internetissä kokouksessa," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen voit itse tavata," Reis valtiot, jotka koskevat yksilöiden tapaat verkossa. Saatat olla lukea lyhyen tili tai olet ehkä ollut suhteellisen merkittäviä keskusteluja käyttäen tekstiä tai sähköpostitse.

Ja myös samalla tavalla, kun tapaat jonkun offline-tilassa, et voi tietää paljon infoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustettu kasvoi pal) tai voit tunnistaa erittäin vähän (jos, anna ' s sanoa, voit mennä ulos kanssa henkilö olet täyttänyt lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole uusi käsite," valtioiden Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkimuksia Yliopistossa Antwerpenissa, jossa hän on tekemisissä hänen PhD vuonna suhde tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, kuten tutkimuksessa todettiin, että ikä oli vain luotettu forecaster, mitä tehdään internetissä daters todennäköisesti itse koota.).

"Yksilöt on itse asiassa jatkuvasti käyttää välittäjiä, kuten äidit, ystävät, clergymans, tai ihmisiä, jäseniä, löytää sopiva kumppani," Hallam toteaa. Mistä seksiseuraa eroaa menetelmiä, jotka menevät pidemmälle taaksepäin, ovat kerrokset nimettömänä mukanaan.

Jos tapaat jonkun kautta läheinen ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen yhteys on menetelmä, hyödyllistä vahvistaa erityisiä ominaisuuksia koskevat henkilö (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen).

Ystävä ei ehkä aina ole oikeassa, mutta he ovat silti perustamisesta sinut jonkun kanssa, he olettavat, voit, kuten, Hallam sanoo. "Online daters edelleen olla verkossa tuntemattomia ihmisiä, kunnes ne määrittävät täyttää offline-tilassa.".

Ja myös, on olemassa tiettyjä pistettä kyse yksilön ja mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi toinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se koskee liitäntä työtä ei yksinkertaisesti ole tarjolla tilin," Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimukseen apua, että tällaisia käsitteitä ovat erittäin tärkeitä yhteyksiä, sekä ennustavat yhteys menestys, hän pitää mielessä.).

 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttävät sekä päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Ja myös jotain sivustoja, sekä sovellukset ovat menossa niiden kanssa on, että kyky vain auttaa sinua täyttämään enemmän ihmisiä.

 

Vaikka on olemassa minimaalinen ammatillinen tutkijat, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimukseen siitä, miksi kumppanuuksia liikunta ja mikä ajaa ihmiset toisiaan aluksi.

"Paljon siitä, mitä me voi hakea seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella extra theorizing muilta erilaisia tutkimuksia," Reis toteaa.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor ottaa huomioon lähes 4000 tutkimuksia koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteen, samoin kuin muiden tieteenalojen keksiä joukon suuntaviivoja, miten luoda tilin, miten valita puvut, ja miten lähestyä online-vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating profiili tietty menetelmä ei ole osoittaa vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät tarjota joitakin vinkkejä siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja myös, miten määrittää, että ottaa riskin. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän väittää.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri tilanne kokouksessa joku todellisen elämän-ja joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis ohjaa ulos, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä vihjata "on-line konferenssi," onko se dating verkkosivuilla tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating huomioon erityisesti menetelmä ei ole millään merkitsee vakuutuksen täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa", hän sanoo.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here