followers 1 popularity
1
following 1

followers  view all

following  view all

Groups
mannenkleding is not in any groups

Interests

Mijn naam is Aagje. Ik ben uitgegroeid van plattelandsmeisje tot succesvolle ontwerpster voor mannenkleding. Ik heb nu bedrijven over de hele wereld en de zaken lopen goed. Ik woon met mijn familie deels in Spanje waar mijn bedrijf gevestigd is en deels in Nederland, op de boerderij. Ik probeer mijn afkomst te eren en mijn kinderen werken daarom nog elke dag op het land. Ik leer ze hun dromen na te jagen omdat een simpel mens tot zoveel in staat is als je je best maar doet. Mijn mannenkleding wordt wereldwijd geprezen. Mannenkleding is naar mijn idee een steeds populairder wordende industrie. Daarnaast haal ik veel van mijn ontwerpen uit de natuur, vooral koeien zijn mijn inspiratiebron. Als ik vrij ben maak ik graag lange wandelingen met mijn kinderen en mijn man langs het strand. Als ik niet bezig ben met ontwerpen, geef ik recensies op mannenkleding op mijn eigen blogs. Ik ben ook een grote fan van een goede aardappelstamppot en kijk altijd trouw naar het Eurovisie Songfestival waar ik elk jaar als een echte Nederlander op ons kikkerlandje stem.

Mannenkleding | mannenkleding

This faceplate currently does not have any content. If this is your faceplate, then please log into your account and add some content to your faceplate.

Adding content is as easy as 1-2-3 and within just a few minutes, you will have your faceplate up and running.

sign in and build your faceplate.Not your faceplate? Have you created your own faceplate yet? You can quickly get your own faceplate in just a few minutes ... and best of all, it's free!

create your own faceplate.


sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here