followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
laserpen is not in any groups
laserpen
View all articles by laserpen
De nauwkeurige optische test met de laserpen

Dit zijn betaalbare en praktische cadeaus voor iedereen die gebruik maakt van een laserproduct. Politieagenten zijn niet de enigen die genieten van het gebruik van onze laserpennen. Deze laserpen groen is geworden verschillende high-tech toegepaste werken velden, een zeer populaire cross meetinstrument op de aarde. Het is echter niet een eenvoudig werk voor gebruikers om de bijzonder nauwkeurige optische test. Het energieverbruik van deze laser apparaten maakt de batterijen duren voor een lange tijd. Een van de populairste items voor cadeau geven is dit jaar onze unieke, multi-tasking bureaulamp met USB lader.


Tijdens het proces van de twee loodrecht optische werk heeft de laserpen zeker hoge stabiliteit en hoge betrouwbaarheid in de continue cross generatie. Onze laserpennen zijn een favoriet met politieagenten. Politieagenten zijn niet de enigen die genieten van het gebruik van onze laserpennen. Het energieverbruik van deze laser apparaten maakt de batterijen duren voor een lange tijd. Dit zijn betaalbare en praktische cadeaus voor iedereen die gebruik maakt van een laserproduct. Een van de populairste items voor cadeau geven dit jaar is onze laserpennen met USB lader. Onze laserpennen zijn een favoriet met politieagenten.


200mW laserpenTijdens het hele proces, heeft de laser verstrekten enkel duidelijk zichtbaar, noncontact twee loodrechte lijnen in alle werkplaatsen efficiƫnt. De meeste van de tijd, deze 200mW laserpen wordt gebruikt om de optische test op de zeer lange afstand. Dus laser tech professionals hebben hoge aandacht besteed aan de interne structuur voornamelijk. Dit hulpmiddel van de laser neemt importeren 650nm Rode laserdiode. Het is zelfs meer stabiel en betrouwbaar dan binnenlandse lasers.


Vaak kan de lichtbundel stabiliteit ten minste 40% verbeteren. Het heeft net Aanbevolen voordelen van de gunstige werking en hoogrenderende werken. Dit krachtige laserpen systeem neemt om te verzekeren het beste testresultaat in continue arbeidsomstandigheden, uitstekende kwaliteit Kruis projecteren gecoate cilindrische glaslens. Wat voor soort industriƫle werken velden, zelfs lange afstand met de high-powered laser, houden de projecteren twee loodrechte lijnen stills hoge helderheid, Verstraler zichtbaarheid en goede kalibratie. Met de speciaal ontworpen laser pen met statische preventie is het gewoon werkbaar in alle mogelijke werkomgevingen.


Op voorwaarde dat gebruikers hoog vermogen 1000mW laserpen met het vermogen van de hoger dan 50 MW werken, gebruikers altijd voorzichtig genoeg met krachtige laserstraling in werking. Een paar geschikte golflengte laser veiligheidsbril voorkomen is net een noodzaak in gebruik. Zelfs op voorwaarde dat handmatige operationele instrumenten of andere mechanische cross meten tools niet bereiken, de noncontact twee loodrechte lijnen bereikbaar werkoppervlak na eenvoudige installatie en aanpassing.

Added 10 months agoadd/view comments (0)

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here