followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
hollyannebanks is not in any groups

Interests

Cheerleading and more.
Holly Anne Banks | hollyannebanks
Just been looking for a you look like i need a drink shirt and found this one https://www.nexustees.com/t-shirt/you-look-like-i-need-a-beer-t-shirt/ I discovered it here http://rapichat.com/read-blog/
2 months ago

LOPEZ – TATLI LIVE STREAM FREE

Mar 26th 2019 at 3:47 PM

Edis Tatli kohtaa nyrkkeilyn pyhätössä nuorisolupauksen Teofimo Lopezin 12 eräiseksi suunnitellussa kevyen sarjan MM-eliminaattori-ottelussa. Ottelu on Tatlille ensimmäinen Suomen ulkopuolella ja samalla uran kovin paikka. Vastustaja Lopez tunnetaan erittäin rajusta tyrmäysvoimastaan ja Ediksen täytyy olla hereillä kokoajan. Tatlin mahdollisuudet ovat etäisyyden hallinnassa ja ottelun myöhemmissä erissä, sillä niistä vastustajalla ei vielä ole juuri lainkaan kokemusta katsella suoraa lähetystä.

Lopezia pidetään yhtenä nyrkkeilyn seuraavista supertähdistä, mutta me näemme, että Ediksellä on todella hyvät mahdollisuudet ottelun voittamiseen. Teofimon edellisten vastusten taso on ollut kaukana siitä mitä Edis on ja suomalaisella on myöskin jo kokemusta 12 erän otteluista.

Ediksen ottelurekordi on edelleen erittäin vakuuttava ja mies on napsinut 31 voittoa ja 2 tappiota. Tyyliltään suomalaisen nyrkkeily luottaa kovaan prässiin, nopeisiin iskuihin ja tiukkaan puolustukseen, mutta iskuvoimassa olisi parantamisen varaa, josta kertoo matala tyrmäysprosentti.

Vastustajana on huippulukauksena pidetty Teofimo Lopez. Tämän miehen ottelusaldonsa on varsin kova eli listalta löytyy 12 voittoa, 0 tappiota ja hurjat 10 tyrmäysvoittoa. Parhaimpana ominaisuutena Lopezilla on valtava iskuvoima, ja tyrmäysvoimaa löytyy molemmista käsistä.

Edis lähtee otteluun kuitenkin loistavista asemista, sillä hänen kokemus ja paineettomuus voi olla valttia tässä kuluttavassa ottelussa. Me uskomme, että Ediksellä on kaikki mahdollisuudet tehdä uransa kovin saavutus ja yllättää nuori, mutta varsin kokematon Lopezi.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here