followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
fixmyphone8 is not in any groups

Interests

iPhone reservdelar teknikdelar & iPad reservdelar. Hitta enkla skruvmejsel till iPhone för att byta ut din skärm och byta batteri i enklare modeller. Omfattande byte av en sprucken skärm och LCD-display till nya iPhone X XS 11 generationen och uppåt. Vi jobbar även på att bredda vårt sortiment extra mycket av reservdelar för iPhone 7 och reservdelar för iPhone SE efter mycket intresse från våra kunder. Alla våra teknikdelar och reservdelar levereras av samma Samsung service med kontinuerlig hög kvalité av både original reservdelar iPhonedelar. Du kan köpa reservdelar till iPad Pro. Vi har reservdelarna och verktygen som du behöver. Behöver du en ny LCD display, ett nytt batteri eller en ny batterilucka till din iPad Pro 12.9 Var uppmärksam för detaljfel och stavfel likt i Phone, iPone och i Pad i produkttexten. Är ni företagskund eller återförsäljare av Apple iPhone reservdelar? Skapa ett konto hos oss på www.fixmyphone.se för att komma i kontakt med vår grossistavdelning.
Om du har Dåligt batteri på din iPhone som laddar ur alldeles för snabbt, så kan du byta batteri även Samsung Service Point. Då kan det vara dags för ett byta iPhone batteri Göteborg borås Nacka forum. Behöver du byta skärm på din iPhone på grund av en sprucket glas, eller har kanske mobilkameran slutat fungera? Vi fixar såväl byt skärm och batteribyte, som byte av kamera, här hos oss på Fix My Phone i Nacka Forum. Varför inte passa på att även ge din mobil en uppfräschning med rengöring av samtalshögtalare och laddningsportport. Laga iPhone billigt Göteborg medan du väntar. Vi erbjuder drop in så kom bara direkt in till oss i butiken eller ring oss så hjälper vi dig! Har skärmen på din iPad spruckit eller behöver du kanske byta batteri? Nu kan du även lämna in din iPad i våra butiker. Oavsett om det är din glas- eller bildskärm som gått i tusen bitar eller ditt batteri som blivit sämre, så finns vi här för att hjälpa dig med din surfplatta. Klicka på adressen för att se karta och hitta övrig information om butiken. Köp alla reservdelar och teknikdelar till din mobiltelefon.

https://fixmyphone.se

fixmyphone8

This faceplate currently does not have any content. If this is your faceplate, then please log into your account and add some content to your faceplate.

Adding content is as easy as 1-2-3 and within just a few minutes, you will have your faceplate up and running.

sign in and build your faceplate.Not your faceplate? Have you created your own faceplate yet? You can quickly get your own faceplate in just a few minutes ... and best of all, it's free!

create your own faceplate.


sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here