followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
extrapengar is not in any groups

Interests

Smart Handel med Binära Optioner
Lars Andersen | extrapengar

Blogginlägget som försvann!!

Mar 4th 2017 at 8:34 PM

Lite tekniska problem vid publicering, men här kommer tisdagens blogginlägg:

Kanske har ni hört uttalandet att om man kastar en dartpil 10 gånger på S&P 500-listan(USA:s 500 "viktigaste" aktier) så kan man få samma resultat som Wall Street!

 

De skulle de inte erkänna så klart och det är en sanning med modifikation. Men faktum är den, att om man köper 100 aktier i samtliga 500 företag på nämnda lista så har man ungefär en genomsnittlig avkastning på 8% per år (sett på investeringslängd på 7-10 år).

Vad gäller WS så är det ungefär vad de kan prestera oxå, 8%. Och det är ju inte fy skam, om man jämför med vad din lokala bank är beredd att betala för att då får våldta dina sparpengar! Men, för det första tror jag inte du har råd att köpa alla dessa aktier, för det andra tycker jag inte om den risken för den lilla avkastningen och även framgångsrika mäklare på börsen, för det tredje, har problem att uppnå dessa 8%.

Warren Buffet, en av världens rikaste personer och skarpaste investerare någonsin har ett snitt på 18% och det anses som anmärkningsvärt högt.

Med det sagt, aktier är vådligt och ratiot mellan risk/avkastning är alldeles för lågt. Binoptra är inte intresserade av passiv avkastning under 10% och tycker inte att aktiv avkastning skall ge mindre än 20%. Något som du högst osannolikt kommer uppnå med aktiehandel.

BINOPTRA flirtar dock med aktier och det funkar såhär:

1. Vi jobbar med 6-7 relativt pålitliga aktier, pris ointressant. Vi skall ju inte köpa dem.

2. De genomgår en sållning, baserat på historik(oftast föregående handelsdag).

3. Till slut har vi 2 aktier som genomgår en 5-punktstest

4. Vi får en gradering på dessa 2 och den bästa blir Dagens Aktie.

5. Dagens aktie blir graderad 1, 2 eller 3. 1 är defenitivt INGEN TRADE. 2 är tveksam(och de gånger ni ej får tipset. Nr 3 betecknas som säker och har med facit i hand fungerat ca 80% av Binoptra trades.

6. Trots att en aktie klarar testerna och blir "bäst i klassen", så kan det misslyckas. Detta pga att vårat system ej kan ta hänsyn till framtida yttre omständigheter. Hade vi kunnat räkna in det, så hade vi varit synska - och det utger vi oss inte för att vara!!!

Nu vet ni lite bakgrund :-) så ni vet vad vi pysslar med när marknaden stänger på kvällarna..

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here