followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ashley4566 is not in any groups
ashley4566

Ihanteellinen menetelmiä saavuttaa perimmäinen tavoite: seksiseuraa verkkosivuilla

Mar 28th 2019 at 12:21 AM

Tutkimuksen houkuttelevuutta, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps.

Jos seksiseuraa tuntuu ratkaisematon palapeli seksia.net etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole ainoa.

Penkki Study Center tiedot ovat havainneet, että huolimatta siitä, että joukko ihmisiä hyödyntämällä seksiseuraa ratkaisuja kasvaa sekä prosenttiosuus ihmisiä, jotka uskovat, että se on erinomainen tapa tavata ihmisiä on laajeneva. enemmän kuin kolmannes henkilöitä, jotka raportti on verkossa dater on itse asiassa mennyt ulos jonkun kanssa he ovat todella toteutuvat verkossa.

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne nopeasti estää, väittää Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Opettaja Arts, Sciences, sekä Design, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös oletan, että todella koskee seksiseuraa."

Reis tutkimuksissa sosiaalinen vuorovaikutus ja myös tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä sekä läheisyys meidän yhteyksiä. Hän coauthored 2012 arvostelu viesti, että analysoidaan, miten psykologia voi kuvailla joitakin seksiseuraa ominaisuudet.

Joissakin menetelmiä seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa henkilö todellinen maailma ... sekä jotenkin se ei ole. (Reis mainitsee, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Teemme termin viittaavan "online-konferenssi," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.).

"Sinulla on yleensä tiedot, jotka koskevat niitä ennen kuin itse täyttää," Reis todetaan noin yksilöitä voit täyttää verkossa. Saatat olla lukea lyhyen tili tai olet ehkä ollut melko laajaa keskustelujen kautta tekstiä tai sähköpostitse.

Ja myös, kun et täytä joku offline-tilassa, et voi tietää paljon tietoa, että yksittäiset etukäteen (kuten silloin, kun olet valmis jopa hyvä ystävä) tai voit ymmärtää erittäin vähän (jos, jotta valtion, voit mennä ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa).

"Ajatuksena seksiseuraa ei ole uusi käsite," väittää Lara Hallam, tutkija Jako Vuorovaikutuksen Tutkimukset University of Antwerp, jossa hän on työskennellyt hänen Tohtorin tutkinto kumppanuus tutkimukset. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, joka koostuu tutkimukseen, joka sijaitsee ikä oli vain luotettu ennustaja, mitä tehdään internetissä daters paljon enemmän todennäköisesti itse koota.).

"Ihmiset ovat jatkuvasti käytetään middlemans, kuten äidit, ystävät, papit, tai heimo osallistujat, löytää sopiva kumppani," Hallam väittää. Mistä seksiseuraa vaihtelee lähestymistapoja, jotka menevät kauemmaksi ovat kerrokset nimettömänä mukana.

Jos täyttää käyttävän henkilön läheinen ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on keino avustaa vahvistaa erityisiä ominaisuuksia, siitä, että joku (fyysinen ilme, worths, persoonallisuuden tyyppi, ja niin edelleen).

Läheinen ystävä ei välttämättä saada se oikea, kuitenkin he silti luoda sinulle henkilö, he uskovat olet, kuten, Hallam väittää. "Online daters pysyä on-line ventovieraita asti minuutti ne päättää nauttia offline.".

Samoin kuin on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat henkilö-ja myös mahdollinen kumppani, että et yksinkertaisesti voi etsi ulos tililtä tai puhua verkossa, Reis lisää: oletteko kommunikoida hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa?

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se tulee tekemään, kumppanuutta, työ eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis toteaa. (Tutkimuksen jälkeen emotionaalinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset käsitteet ovat keskeisiä kumppanuuksia, ja ovat ennustajat kumppanuuden menestys, hän pitää mielessä.).

seksiseuraa on tapa avata ovet, tyydyttää ja myös päivämäärä ihmisiä, Reis väittää. Sekä jotain sivustoja, sekä sovellukset ovat menossa heille on, että kyky yksinkertaisesti auttaa sinua nauttia enemmän yksilöitä.

Vaikka on olemassa rajallinen ammatillinen tutkimuksia, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa tuloksia, on vuoden tutkimus miksi kumppanuuksia treenata ja mikä ajaa ihmiset toisiaan alkuperäisen sijainnin.

"Paljon siitä, mitä me voimme vaatia koskevat seksiseuraa tutkimus tutkimus on todella extra theorizing eri muitakaan tutkimuksia," Reis sanoo.

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri, College of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Lääkitys kirjan, jota varten hän ja hänen coauthor pidetään lähes 4,000 tutkimuksissa eri puolilla psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellistä tutkimusta, ja myös erilaisia muita self-valvontaa keksiä kokoelma standardeja, miten luoda tilin, vain miten valita puvut, ja myös tarkalleen, miten lähestyä online-vuorovaikutusta.

Perustamisesta dating profiili erityisellä tavalla, ei suinkaan takuun täyttää elämäsi rakkaus. Chaudhry havainnot eivät käytä joitakin viitteitä siitä, miten jakaa tietoa itsestäsi ja myös vain miten valita että ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat tukea," hän toteaa.

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on eri tilanne konferenssi joku tosielämässä-ja joitakin menetelmiä, se ei ole. (Reis tavoitteena on, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "internet conference," onko se dating web-sivusto tai dating sovellus.).

Luoda jopa dating profiili tietty menetelmä ei ole ehdottaa varmuus siitä, kokous elämäsi rakkaus. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän sanoo.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here