followers 1 popularity
2
following 1

followers  view all

following  view all

Groups
gith1954 is not in any groups

Interests

Finance
Meriç Pasmans | gith1954

Onafhankelijk financieel advies voor een persoonlijke situatie

Nov 28th 2014 at 2:53 AM

Iedereen kent het wel de economische crisis van tegenwoordig. Daarom is het voor iedereen belangrijk de financiële status van zichzelf en het bedrijf goed in kaart te hebben. Daarnaast is het van belang om inzicht te krijgen over de direct ingaande lijfrente. De enige richtlijn om dit te weten te komen is om een onafhankelijke financieel adviseur in te huren en deze een onafhankelijk financieel advies te laten geven over de persoonlijke situatie van ieder.

Dit is op basis van eerlijkheid transpiratie en slimheid.Zo worden de financiële middelen geschat en bekeken om hier een uitspraak over te doen en de situatie te schetsen. Zo wordt er een uitspraak gedaan over de gezondheid van iemand financiële status. Of men een auto kan kopen, een huis kan verkopen of een verbouwing kan aangaan. Ook wordt er gekeken naar of iemand schulden heeft en hoe deze schulden het beste kunnen worden afbetaald.

Dit alles zorgt ervoor dat de direct ingaande lijfrente in goede orde verloopt en het straks wanneer men recht heeft op pensioen in goede orde het bedrag wordt uitgekeerd. Daarnaast is het voor iedereen belangrijk om iets te doen met dit onafhankelijk financieel advies en dit advies serieus te nemen. Dit alles is nodig door de economie die tegenwoordig niet geheel stabiel is.

Wel hopen ze in de komende twee jaar een stijgende lijn te zien zodat men meer gaat besteden en meer te besteden heeft. Iedereen maakt zich zorgen over de economische gezondheid van Nederland en alle andere landen die leidden onder de economische crisis. Ze proberen op alle mogelijke manieren de economie weer gezond te krijgen. Dit door middel van bezuinigingen maar ook dit is  tot nu toe nergens goed voor geweest. Mensen moeten steeds meer belastingen betalen en alles wordt met de dag duurder.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here