melluska | melluska

my11

Aug 1st 2010 at 5:13 AM

Május 4-én indult útjára a My11K.com kitűnő lehetőség! Teljesen friss, és akár egy nap alatt megkaphatod az első kifizetésed!! Nem ígérik hogy életed végéig pénzt keresel vele, mindössze 11.415 $-t. Akkor lejár a mandátumod, ám indíthatsz újabb ciklust. Mindössze egyszeri 22 $ befizetésével, 11.415-$-t tudsz keresni, 7 lépésben. Lépésről lépésre kapjuk a kifizetéseket, akár egy nap alatt is befejezhetsz egy szintet. Minden szinten kifizetésekben van részed. Nem ígérnek $$$ milliókat. 

 

Mindössze 3 barátot kell meghívni a csapatba, és megoldódnak az anyagi problémák.

Kereshetsz 11415 $-t egy egyszeri 22 $ befizetéssel? Lehetetlenek hangzik? Az oldal tulajdonosa is így keresi a pénzét, hogy dolgozik mint mi!!

 

Regisztrációs link:                                            http://www.my11k.com/?id=716

 

 

Ez nem egy hétköznapi Mátrix. Az egyetlen korlátozás az, hogy amikor eléred a csúcsot, a jövedelem leáll. De lehet regisztrálni újra, ahányszor tetszik. Lehet még vásárolni új pozíciókat, s indulsz újra!!

Egy egyszeri, 22 $ befizetéssel, megoldódik a probléma. Mindössze 3 barátot, ismerőst kell meghívnod!! A jó benne az, hogy kapsz pénzt minden szinten. Ha csatlakozol, akkor a tagság digitális termék értéke több száz dollár, (reklámozhatod más üzletedet,letölthetsz szoftvereket) és a lehetőséged, hogy több mint 11 000 $ ki legyen fizetve számodra!

1 comments
Please to comment
Aug 12th 2010 at 1:40 PM by bnmarika1214
köszike :)
   

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here