followers 0 popularity
0
following 0
Groups
nettiecas is not in any groups
nettiecas

Hoe te kiezen Little Black Dress

Aug 18th 2015 at 6:35 PM

Een kleine zwarte jurkje is tijdloos en eeuwig stijlvol. Het kan worden vormgegeven om het even welke gelegenheid te passen: het werk, okmi.nl ,kunt u zoeken naar een halster jurk. De vorm toont van je schouders, het creëren van de illusie van een meer evenwichtige, driehoekige vorm. De breedte van je heupen zullen kleiner lijken en in een betere verhouding tot uw lichaam. Als u H lichaamstype (schouders en heupen van dezelfde grootte met een niet gemarkeerd taille): ga voor een vloeibare straight vorm jurk. Het zal mooi volg je Bodyline. Als u een grote borst, dan is een mooi plein-hals heeft de voorkeur. Dit opent de borst en de ogen naar beneden te trekken, waardoor de taille kleiner lijken. Ga nooit op een strapless jurk. Het zal je heel ongemakkelijk.

 

Maak een prachtige entree in deze zwarte korte jurk, het voorzien van verfijnde kant applique dat het lijfje en de manchetten definieert. Illusion v cut nek voegt een vrouwelijke touch. Maak een statement met deze Fashion Cocktail Jurken met een nieuwste look!

De beste pasvorm voor een little black dress scheert je winkel trouwjurken , lichaam in plaats van zich vastklampt aan het of hangt te los. Hier bij eDressit, zijn er meer cocktail jurken voor bruiloftsgasten prachtige prom jurken, stijlvolle avondjurken voor u om te kiezen.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here