followers 0 popularity
0
following 0
Groups
jhdjjfd is not in any groups
jhdjjfd

dertil har han fået

Oct 5th 2015 at 5:45 AM

 

Han er blevt dømt for 13 tilfælde  for bedrageri og dokumentfalsk  beløber sig til en værdi af over 400000 kr dertil har han  fået en betinget dom på 8 mdr. Hvilket ikke er ret meget da der er mere end 20 tilfælde som ikke er dømt for.

Grundet han bevidst har forsøgt at trække det i langdrag med en langsommelig opklarings- proces og behandling fra Politiet side. Det har bla. har ført til mange har opgivet at få deres penge igen, eller opgivet anmelde ham

Han tjener sine penge på at fremstå som sælger af Apple-produkter til en favorabel pris. Han er meget imødekommende, vinder ens tillid, og er meget på i starten hvor ALT kan lade sig gøre. Han påstår eks. at han sælger varerne via. en kontakt fra Fona e.lign. og at det hele er fuldt ud lovligt + at man får kvittering og garanti for købene. Han foregiver at have samarbejde med navngivne personer, men disse personer findes ikke eller aner intet om det bedrag han laver i deres navn.

Så snart der er overført penge, så begynder den sande satgunarajah at vise sig. Han er fuld af undskyldniger for at varerne er forsinket, han svarer meget langsommeligt på sms eller opkald. alt sammen med nye historier om hvorfor at varerne er forsinket.Dette fortsætter uendeligt og han bliver ved indtil folk giver op.

Vi er desvære flere person, der har været udsat for denne uheldige oplevelse. Efter at have fulgt Jeg har taget kontakt med 20 personer, som selv er blevet snydt på samme måde, og ingen har set skyggen af deres penge eller varer, de har betalt for.


satgunarajah skifte meget ofte hans tlf.nr, lukker sin fiamaer ned og starte nye osv Han har sendt flere falske dokumenter i Bright Media navn bla. kredinota. Derfor dette indlæg: Manden er Politianmldt og har 15 sager om samvittighedden.og rapporteres til Lolland Falster Politi kredsløb

 

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here