followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
gazduire is not in any groups
gazduire

De ce este important sa ne alegem cu atentie numele de domeniu?

Jul 14th 2015 at 2:57 AM

 

A avea o afacere online reprezinta fara indoiala una dintre cele mai inraznete decizii la ora actuala avand in vedere ca succesul intr-un astfel de mediu depinde de o serie de factori, nu numai strict de calitatea serviciilor si produselor comercializate. Daca initial nu exista un numar foarte mare de magazine online, la ora actuala numarul acestora este unul pe care l-am putea numii cu usurinta impresionant avand in vedere ca practic gasim pe internet orice strict necesar. Cu toate ca internetul ne ofera posibilitati nenumarate atunci cand vine vorba de afaceri online, trebuie insa sa avem in vedere cateva lucruri esentiale cu privire la alegerea unui nume de domeniu cat mai potrivit pentru viitorul magazin.

Inregistrarea numelui de domeniu reprezinta primul pas pe care il facem pentru a avea in primul rand posibilitatea deschiderii unei afaceri online. Cu toate ca acest aspect este unul pe care l-am putea considera cu usurinta prioritar, multi webmasteri nu au in vedere acest lucru si opteaza pentur nume care ulterior se dovedesc a fi extrem de nepotrivite. Inregistrarea unui nume de domeniu se poate face la firme de specialitate precum Gazduire.ro. Iata insa cateva lucruri pe care este bine sa le ai in vedere atunci cand iti alegi un nume de domeniu.

Principalul aspect pe care trebuie sa il ai in vedere atunci cand iti alegi un nume de domeniu este acela de a opta pentur un nume cat mai reprezentativ pentru tipul de activitate pe care o desfasori in mediul online. In acest fel, practic vei beneficia de vizibilitate in interiorul motoarelor de cautare avand in vedere ca toti cei interesti de respectivul serviciu sau produs vor fi redirectionati catre site-urile care contin respectivele cuvinte cheie. Alegerea unui nume de domeniu in acest fel insa va face mult mai dificila transforamrea acestuia intr-un brand in cazul in care vreti sa propulsati afacerea la un nou nivel.

Indiferent de numele pentru care ati optat, asigurati-va ca acesta este cat mai scurt posibil. Cu alte cuvinte, nu optati pentru un nume de domeniu alcatuit din 2 sau mai multe cuvinte deoarece axcest aspect ingreuneaza substantial memorarea site-ului pe viitor. Mai mult decat atat, nu utilizati niciodata diverse simboluri in numele de domeniu pentru ca va fi practic imposibil ca cineva sa-si reaminteasca o astfel de adresa web.

Gazduire web - Gazduire.ro

Alege intotdeauna o extensie adecvata pentru publicul tinta pe care il ai. In general, atunci cand afacerea este destinat exclusiv cetatenilor din tara noastra, este indicat sa alegem o extensie precum .ro. In cazul in care pe viitor dorim sa o extindem si in spatiul international, extensia .com reprezinat de departe una dintre cele mai potrivite alegeri.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here