followers 0 popularity
0
following 0
Groups
igelclient is not in any groups
igelclient

Het wordt tijd dat ook uw organisatie start met thin client-technologie

May 28th 2015 at 2:16 AM

Introduceren van thin client-technologie is al een hele tijd een relevante trend. Meer en meer organisaties in de wereld adopteren deze technologie als de beste optie voor de werkplek. Thin clients zijn computers die alleen zijn geconfigureerd met software en hardware die nodig is voor het uitvoeren van specifieke taken. Ze zijn daarom niet voorzien van dvd-drives, harde schijven, ventilatoren en software die onnodig is voor bedrijfsactiviteiten. Dit is goed om de productiviteit te verhogen en tegelijkertijd geld te besparen.

Thin client-fabrikant aan de top

IGEL Technology is gegroeid tot een wereldleider in fabriceren en distribueren van thin clients. Het bedrijf doet geen compromissen als het gaat om de kwaliteit van de producten. U kunt er daarom altijd op vertrouwen dat u premium kwaliteit thin client software en hardware ontvangt. IGEL is een divisie van de Melchers Group, die al bijna 210 jaren bestaat. Het is vooral te danken aan de scherpe voortdurende aandacht voor klanttevredenheid dat het bedrijf in staat is geweest zo te kunnen groeien en uitbreiden.

U wilt binnen uw organisatie thin clients introduceren? IGEL Technology heeft exact wat u daarvoor nodig hebt. Het gebruik van thin clients binnen uw bedrijf bespaart op energiekosten en op onderhoud en upgrades. Het enige wat u nog rest, is contact op te nemen met het bedrijf en u wordt meteen geholpen.

Thin client-technologie is relatief nieuw in veel delen van de wereld. Dit heeft echter IGEL Technology er niet van weerhouden in vele marktsegmenten door te dringen. Het komt vooral door de gedegen oplossingen met thin client technologie,inclusief speciale aangepaste thin clients, dat het bedrijf veel aandacht in de wereld heeft gekregen.

Betrouwbare services en kwaliteit

Het is algemeen bekend dat kwaliteit nog belangrijker wordt als de variëteit in producten en diensten toeneemt. IGEL Technology begrijpt dit maar al te goed, en biedt klanten daarom altijd services van excellente kwaliteit. Ongeacht of u kiest voor Linux-gebaseerde thin clients of Windows-gebaseerde thin clients, dankzij IGEL bent u verzekerd van de hoogst mogelijke kwaliteit voor uw organisatie.

Vanaf het moment dat u thin clients in uw organisatie installeert, kunt u altijd terugvallen op betrouwbare dienstverlening. IGEL Technology biedt verder trainingen over diverse onderwerpen met betrekking tot thin clients. En mocht u ooit eens vastlopen, dan neemt u gewoon contact op met de specialisten van de fabrikant.

Voor meer informatie over Thin client manufacturers kunt u terecht op de website op: www.igel.com/nl

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here