Auto verkopen | autoverkopen
Zou faceplate de nieuwe Facebook of LinkedIN zijn?
unknown

Nieuw YouTube kanaal voor auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl

Nov 10th 2010 at 5:13 AM

De auto verkopen site ikwilvanmijnautoaf.nl is op 5 oktober 2010 van start gegaan met een YouTube kanaal over het onderwerp auto verkopen. Het kanaal biedt een overzicht van de huidige TV commercials van ikwilvanmijnautoaf.nl, maar ook historisch werk van deze auto verkopen site. Hiermee wordt de bekendheid van de ikwilvanmijnautoaf.nl autoverkopen sites nog verder uitgebreid.Naast de TV commercials zijn ook bijvoorbeeld een Twearn interview en een item op RTL5 LifestyleXperience te zien op het YouTube kanaal. Het kanaal, dat te vinden is op auto verkopen kanaal YouTube.com/Autoverkopen, gaat van start met ongeveer tien filmpjes. Daarmee is het kanaal echter niet af. Regelmatig zullen er nieuwe video's worden toegevoegd.

ikwilvanmijnautoaf.nl heeft gebruik mogen maken van beeldmateriaal van o.a. RTL5. Ook de video's van eerdere autoinkoop site ikwilvanmijnautoaf.nl YouTube kanalen zijn te zien op deze nieuwe autoverkopen YouTube site.


Aan het woord de heer Stevens: "We merken dat we met onze video's echt in een behoefte voorzien. De televisiecommercial is in 4 weken tijd al bijna 3.000 keer bekeken, en ook de instructievideo is met 12.000 views in acht maanden tijd erg populair. Dat is de reden dat we nu een nieuw YouTube kanaal hebben gelanceerd met een eigen vormgeving."

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here