followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
trendcarpet is not in any groups
trendcarpet

Kuinka päivittää olohuoneen sisustus ostamalla matto?

May 12th 2020 at 11:44 PM

 

Jos etsit suuren eron tekevää ratkaisua herättämään huoneen henkiin välittömästi, hanki kaunis olohuoneen matto jo tänään. Kyllä, yhdellä matolla voit muuttaa olohuoneen täysin uudeksi. Kyse on tärkeästä sisustuksen elementistä, jolla pystyt tyylittelemään olohuonetta monilla eri tavoilla.

 

 

Jos et ole varma, onko yksi matto tarpeeksi uudistamaan koko olohuoneen, tästä artikkelista löydät muutamia ideoita, joilla pystyt muuttamaan olohuoneen sisustusta yhdellä matolla. Muutamia ideoita olohuoneen sisustukseen matolla ovat -

Idea 1. Rantatyyliä
Kun haluat tuoda olohuoneeseen rantatunnelmaa, sinun ei tarvitse ostaa kalliita koristeita tai rantatyylisiä kalusteita. Yksinkertaisesti valitse sinisen sävyinen olohuoneen matto, joka muuttaa helposti olohuoneen rantateemaan. Hanki sininen matto kosketuksella pehmeää neutraalia harmaata, valkoista, keltaista tai beigeä. Ja pidä silmällä maton kuviointia – yksinkertaiset raidat ja suuri kukkakuvio ovat ideaalisia rantalookiin. Yksi siniraidallinen ja kukkakuviollinen matto luovat rantatyyliä olohuoneeseen yhdessä muutamien pienten sisustuselementtien kanssa.

 

Idea 2. Boheemityyli
Jos haluat luoda boheemia tyyliä elämääsi, mutta et halua maalata olohuoneesi seiniä kirkkailla väreillä, ei hätää. Kirkkaan värinen olohuoneen matto piristää huoneen helposti ja luo bohotyyliä. Rohkeat kuviot ja hauskat printit luovat boheemin olohuoneen ilman valtavia muutoksia.

Idea 3. Modernia vuosisadan puolivälin tyyli
Terävä ja siisti tyyli kuuluu modernin vuosisadan puolivälin sisustukseen, joka on ennennäkemätöntä ja säkenöivää. Tuo olohuoneeseen viime vuosisadan puolivälin keskittämällä huomiosi kalusteisiin. Jos et kuitenkaan halua rikkoa budjettiasi löytääksesi uudet loistavat huonekalut olohuoneeseen, valitse näyttävä matto kirkkaassa pinkissä, vihreässä, keltaisessa tai muussa värissä, joka kuvastaa vuosisadan puoliväliä muuten tylsässä huoneessa.

Idea 4. Trooppinen tyyli
Kaipaatko trooppista lomakohdetta? Siinä tapauksessa voit tuoda tropiikin kotiisi parantelemalla olohuoneen sisustusta. Sinun ei tarvitse kasvattaa kookospuita olohuoneeseen löytääksesi trooppisen kosketuksen vaan kirkas ja värikäs matto riittää tropiikin tunnelmaan. Hanki rohkea kukkakuviollinen matto olohuoneeseen, jos haluat sen näyttävän trooppiselta rannalta. Sisällytä sisustukseen myös trooppisia koristeita trooppisen maton lisäksi.

Idea 5. Kultainen väritys
Ripaus kultaa on tyyli, jota ei pysty jättämään huomiotta. Nykyään on olemassa useita eri kullan sävyjä, joita voidaan käyttää huoneen sisustuksen nostattamiseen. Jos et halua korvata nikkelisiä tai pronssisia kalusteita olohuoneessa kullalla, valjasta käyttöösi kuninkaallisten kultaisten mattojen laatu harmaalla ja mustalla taustalla. Elegantin kultaisen maton hankkimalla saat kullan heti loistamaan huoneessa.

Idea 6. Ympäristöystävällinen tyyli
Jos haluat sisustaa ympäristöä ajatellen olohuoneesi ekotuotteilla, aloita seikkailu hankkimalla luonnollinen matto olohuoneeseen. Matot valmistetaan luonnonkuiduista, kuten juutti, sisal tai bambu. Ne auttavat sinua tulemaan ekoystävällisemmäksi. Luonnolliset matot ovat todella ergonomisia, kestäviä ja helppoja puhdistaa eli et tule pettymään, kun hankit luonnollisen maton olohuoneeseesi.

Yhden maton avulla voit kokonaan uudelleen sisustaa olohuoneesi ja luoda erilaisia teemoja. Se on yksi helpoimmista ja halvimmista tavoista uudistaa olohuonetta ja kokeilla uusia tyylejä. Eli hanki vain uusi matto, kun haluat sekoittaa pakkaa olohuoneessa tai missä tahansa muussa huoneessa kotonasi.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here