itsallinthepresent

Groeimeter spiegel handgegraveerd van geboortekaartje of andere illustratie

Sep 19th 2010 at 12:10 PM

De groeimeterspiegel is een nieuw product in mijn assortiment en nu al een succes. Een langwerpige spiegel wordt gegraveerd met illustratie('s) van het geboortekaartje of met door u zelf uitgekozen illustraties. De spiegel wordt het mooist als u kiest voor plaatjes die qua sfeer en soort bij elkaar passen (dolfijntjes, boerderijdieren, wilde dieren, reptielen, vissen, vlinders, plaatjes van Winnie de poeh of Disney enz.). Aan de zijkant van de spiegel wordt een schaalverdeling gegraveerd zodat de spiegel functioneert als groeimeter. De naam, geboortedatum en eventueel geboortegegevens zoals geboortetijd, gewicht en lengte en geboorteplaats worden aan de bovenzijde van de spiegel verwerkt. De schaalverdeling begint bij 80 cm en gaat door tot 1.60 cm. De groeimeter blijft dus actueel in gebruik tijdens de gehele leeftijdsfase waarin groei belangrijk is en centraal staat voor een kind.

Formaat en prijzen:
30 x 100 langwerpig € 75,- ( ophangsysteem € 4,95 extra)
40 x 100 langwerpig met houten lijst € 85 (inclusief ophangsysteem)

Hiernaast ziet u enkele voorbeelden van groeimeter spiegels. Wilt u een spiegel bestellen? neemt u dan via e-mail contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken. Onder de link "bestellen" vindt u de werkwijze.

Let op: Spiegels met een formaat groter dan 40 cm kunnen niet worden opgestuurd. Deze zijn af te halen op mijn adres in Zoetermeer. Eventueel in overleg te bezorgen tegen bijkomende kosten.

 


Groeimeter spiegel. It's all in the present

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here