followers 0 popularity
0
following 0
Groups
Annabelle is not in any groups
Annabelle

fast bestemt på hva slag kjole du ønsker det

Mar 18th 2015 at 8:46 PM

 

Lytt til magefølelsen

 

PRØV ULIKE FASONGER: Selv om du kanskje er fast bestemt på hva slag kjole du ønsker det, kan det være lurt å tenke litt utenfor boksen og prøve ulike fasonger. ILLUSTRASJONSFOTO: Thinkstock

PRØV ULIKE FASONGER: Selv om du kanskje er fast bestemt på hva slag kjole du ønsker det, kan det være lurt å tenke litt utenfor boksen og prøve ulike fasonger. ILLUSTRASJONSFOTO: ThinkstockSørland understreker at det aller viktigste er å lytte til seg selv.

- Når du velge brudekjole, så skal magefølelsen si «ja». Venninner og svigermor har ikke så mye å si, det er viktig å lytte til din egen stemme og velge en kjole du selv føler deg komfortabel i, sier hun.

Hun forteller at i 99 prosent av tilfellene ender man opp med den brudekjolen man umiddelbart falt for – selv om man har prøvd 15 kjoler etterpå.

- Den perfekte brudekjolen er ikke et kostyme, men en kjole hvor du ser ut som deg selv, påpeker Hove Steffensen.

Hun mener derfor at du ikke skal tenke så mye på trender eller hva andre liker. Det er tross altdu som skal gå med kjolen, og det er du som skal føle deg vel på den store dagen.

- Husk også at du som regel ikke har prøvemodeller i alle størrelser, så prøv å se forbi at en kjole er for stor, for liten eller for lang, sier Hove Steffensen.

5. Prøv kjolen du ikke tror passer

festkjoler online

Når det er sagt, kan det likevel være lurt å ha et åpent sinn i forhold til ulike typer kjoler og snitt.

Veldig mange av oss har sterke meninger om hva en selv kler, men det er ikke alltid dette stemmer.

- Konsulenten som hjelper deg burde sitte inne med kunnskap om hva som kler ulike kropper, så hør på henne og prøv heller en kjole for mye, råder Hove Steffensen.

- Kanskje får du bekreftet at du hadde rett, eller så kan du bli overrasket over et nytt snitt som ser bra ut på deg, legger hun til.

Sørland er helt enig, og tipser om at du bør prøve tre-fire ulike fasonger før du finner en fasong du liker – og deretter prøve ulike kjoler i denne fasongen.

- Jeg har god erfaring med at når folk tenker at de ikke kan ha en viss type kjole, men likevel prøver den, så har de fått en åpenbaring, sier hun.

Vasquez forteller at det er mange bruder som har gjort mye research, og som har klare meninger om hvilke kjoler de ønsker.

- Noen ganger stemmer det med det bildet de har dannet seg i hodet, men mange ganger faller valget på noe helt annet enn det de hadde sett for seg i forkant, forteller hun.

Det kan med andre ord lønne seg å tørre og gå litt ut av boksen – det har du alt å vinne på å gjøre!

- Ofte er følelser viktigere enn tankene. En kjole du ikke klarer å ta av igjen, eller som får frem tårene, betyr mye mer enn hva som stemmer med det du kanskje trodde på forhånd, påpeker Vasquez.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here