followers 5 popularity
6
following 1

followers  view all

following  view all

Groups
darila is not in any groups
Darila | darila

Darila

Sep 5th 2012 at 6:16 AM

Zakaj so darila pomembna? Prvic zato, ker povedo veliko o odnosu med udelezencema pri obdarovanju, niti ne toliko o osebi ki darila daje, in niti ne toliko o osebi, ki darila prejema, temvec najvec o trenutnem stanju custev med udelezencema. Kaksna darila torej izbrati,se sprasuje najbrz cisto vsak ki tole bere, in tudi ostali, ki tega clanka ne berejo.

Najboljsi nasvet ki ga lahko dobite je, bodite originalni, ce podarjate zelena darila, podarite bonsaj, ki ga bo prejemnik vzgojil cisto sam, tudi ce mu ne uspe, bo tako darilo razveseljevalo s svojo funkcionalnostjo, dokler pac traja, saj nic ni vecno.

Drugi nasvet je, darilo naj bo zabbavno, odbito, ce je treba podarite bikini za moske, sploh ce ga bo prejemnik nosil na zabavi za rojstni dan, zakaj bi vsako darilo moralo boiti uporabno, ce izzove vsaj eno salvo smeha je doseglo svoj namen, in zabavalo udelezence. Lahko vam povem,ni boljsega darila od smeha, in zabave.

Tretjic, darilo naj bo uporabno,ce morate podariti cisto prakticno stvar naj vas ne bo strah posegati po hisnih pripomockih, ce veste da bodo prisli prav, pozabite na ustaljene norme, ce veste da oseba stvar potrebuje jo kupite, in prislo bo prav, s tem pa bo vas namen dosezen.

In zadnjic, darila naj bodo okolju prijazna.  Ce naštejem samo en primer takega izdelka, tu bom izpostavil uro na vodo, dobesedno gre za uro, ki za delovanje namesto baterije, potrebuje samo vodo, ki proizvede zadosti moci za delovanje ure na vodo.

Sicer pa, pobrskajte po spletu, sploh ce radi brskate po blogih, in vam bo veliko lazje najti dobre ideje za darilo

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here