hemdenonlinenl

Brits merk maakt bijzondere manchetknopen

Aug 17th 2015 at 4:21 AM

Een bekend Brits kledingmerk heeft bijzondere manchetknopen op de markt gebracht. Deze actie van dit merk zal veel autoliefhebbers wel kunnen bekoren. De manchetknopen zijn namelijk gemaakt van de versnellingsbak van een auto uit de Formule 1. Dit is de hoogste divisie in de race sport. De manchetknopen vliegen dan ook met hoge snelheid de winkel uit. Het idee om de versnellingsbak te gebruiken als materiaal voor manchetknopen is ontstaan toen de hoogste baas van het Britse kledingmerk een rondleiding kreeg door een fabriek voor raceauto’s. Het leek eerst een raar idee maar het zijn mooie manchetknopen geworden.

De versnellingsbak gaat van een Formule 1 auto gaat meestal zes races mee. Daarna wordt er eigenlijk niks meer mee gedaan. De versnellingsbak wordt bij het grof vuil gezet. Dat is eigenlijk zonde en daarom is het idee ontstaan om er manchetknopen van te maken. De versnellingsbakken worden daarvoor eerst omgesmolten zodat er manchetknopen van kunnen worden gemaakt. Wie een manchetknoop van dit merk wilt hebben moet diep in de buidel tasten. De prijs kan oplopen tot enkele honderden euro’s. Het is dan ook een heel exclusief merk. Hemdenonline verkoopt ook een groot aantal manchetknopen maar helaas zijn deze niet gemaakt van afgedankte versnellingsbakken.

Bij Hemdenonline verkopen we de manchetknopen van Lindemann, Seidensticker en het eigen merk van Hemdenonline. Deze manchetknopen zijn een elegante aanvulling op elk overhemd. Uiteraard passen de manchetknopen van Seidensticker uitstekend bij de overhemden van dit merk. Er bestaan ook manchetknopen waar een usb stick in is verwerkt. Deze knopen zijn uitermate handig op kantoor. Daarmee draag je niet alleen een mooi accessoire maar nog eens een erg bruikbare accessoire. Pimp je overhemden dus met een manchetknoop van Hemdenonline.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here