followers 1 popularity
2
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Yllään Emerald jalokivi ja sen hyödyistä

Nov 30th 2014 at 9:38 PM

Yleisesti uskotaan, että päällään smaragdeja hyödyttää yksittäistä useammalla kuin yhdellä tavalla.Yksittäisten tuntuu väittänyt ja myös saa tietää asioita, joita ei voi aistia muuten. Smaragdeja tiedetään olevan lukuisia etuja. Vaikka kivi löytyy eri maissa, kuten Venäjällä, Brasiliassa, Intiassa, Pakistanissa ja Sambiassa, parhaat lajikkeet löytyy Kolumbiassa Etelä-Amerikassa.

afbeelding uit: galajurken

Mukaan astrologia, kivi liittyy Merkurius-planeetalle.Yksilö voi pukeutua kivi, jos heillä on heikko elohopeaa niiden syntymäkartalla kuin rengas tai riipus. On useita etuja yllään smaragdi. Näitä ovat:

• Ihmiset, jotka kohtaavat taloudellisia ongelmia liiallisen kulut voivat käyttää tätä kiveä, sillä se auttaa sinua säilyttämään rahaa.

• kivi on myös positiivinen vaikutus, kun se tulee oman avioelämä. Se auttaa kehittämään ymmärrystä perheenjäsenten kanssa tehden yhden perheen elämään rauhallista.

• Se myös parantaa yksilön järkeilyvoimaa ja henkisyys

• mielenrauhan, että kivi tuo auttaa käyttäjäänsä johtaa vaurasta elämää

• Yksilöiden heikko muisti usein suositeltavaa käyttää Emerald käsitellä tätä ongelmaa. Samoin ihmiset kohtaavat puheen ongelmat tiedetään myös hyötyneen kivi.

• Jos olet juuttunut oikeudellisia kiistoja yllään kivi voi lieventää ongelmia siinä määrin.

• jalokivi uskotaan myös olla positiivinen vaikutus yksilön terveyteen ja pitää useita terveysongelmia loitolla. Kuitenkin yksi ei pitäisi täysin luottaa jalokiviä ja pakollisesti lääkäriin.

• ammattilaisia eri alojen kuten kiinteistö-, arkkitehtuuri, tiede, lääketiede, julkaisutoiminta, kirjoitus ja opetus ovat usein suositeltavaa käyttää Emerald loistaa omilla aloilla.

Emerald tunnetaan myös kivi Venuksen ja usein nimitystä "Healer kivi", koska se on valta palauttaa fyysisen, emotionaalisen ja henkisen tasapainon yksittäisten päällään. Kemiallisesti se tunnetaan berylliumia alumiinisilikaattia. Se on kuusikulmainen kiderakenne ja on yleensä vihreä.Väri johtuu läsnä pieni määrä kromiyhdisteitä kiderakenne. On kuitenkin suositeltavaa käyttää kivi vasta neuvojen kokemus astrologi, jotta tiedät, onko se sopii puet kivi. Jos etsit lisätietoja, voit jopa löytää lisää mielenkiintoisia yksityiskohtia eri jalokiviä jalokivi koruja myy verkkosivuilla.

meer informatie: http://nl.jennyjoseph.com/Galajurken-c18/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here