followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Wat te overwegen bij het kiezen van jurken voor bruiloften?

Nov 20th 2014 at 7:14 PM

Jurken voor bruiloften hebben verschillende types die ontmoedigend kunnen zijn op het eerste. Zoals de mode-rollen terug in de tijd; moderne bruid te worden verkiest vintage geïnspireerde bruidsjurken met een vleugje stijlvolle ornament dat de hedendaagse mode-stijl past. Maar voordat je iets kiest u misschien zijn vintage denken; hier zijn de dingen die je moet weten.

afbeelding uit:  cocktailjurken

de stof

De stof zal een impact hebben van hoe je het bekijkt hebben. Ook de stof bepaalt uw niveau van comfort tijdens het dragen van een dag lang op uw speciale gelegenheid. Het is cruciaal om je geest in het bijzonder te maken aan het aspect als je op een bepaald budget. Gelaagde jurk kan meer stoffen (en geld) nodig. Silk is een van de meest gebruikte stoffen voor vintage geïnspireerde bruidsjurken. Het wordt meestal gecombineerd met satijn of rayon aan hertogin look die is zo heet vintage creëren!

Anders dan dat, wil je misschien brokaat gebruiken op de arm delen. Maar wees voorzichtig bij het spelen met brokaat omdat het geweven en dik. Echter, het is een perfecte jurk wanneer u uw huwelijks- ceremonie in de winter. Voor koud weer jurk, dan kunt u ook proberen met behulp van fluwelen stof met gewaagde kleur om 'op te warmen' de sfeer.

de stijl

Als u besluit om vintage te gaan voor uw bruiloft, bevat de stijl van vintage geïnspireerde jurken niet altijd Victoriaanse jurken voor bruiloften. U kunt andere stijlen zoals Sabrina of halter nek dat is nog steeds geschikt is voor de vintage thema te kiezen. Sabrina jurk geeft sexy look als je draagt je diamanten ketting. Het is eenvoudig, vintage en elegant.

Als u liever een sexy look, kunt u V-hals die een beetje van je decolleté laat zien, maar niet te veel slijtage. Dit is een speciale dag die u wilt worden herinnerd als een prinses niet iets anders. De stijl kan vereisen een beetje formeel wanneer de bruiloft is in de kerk. Mouwen toga is beter dan mouwloze uiteraard. Vergeet niet de koninklijke bruiloft? Kate Middleton droeg lange mouwen trouwjurk, maar het is een bodycond jurk die haar goed gevormde lichaam te benadrukken. Het is formeel, maar het is mooi, ook!

U kunt proberen driekwart mouwen als je niet wilt bedekken je hele armen. Of een kortere als u wenst om handschoenen te dragen. Deze ideeën zijn in principe persoonlijke voorkeur. Laat niet de ontwerper vertelt je wat te dragen. In plaats daarvan proberen om uw ideeën te delen over de jurk en in overleg met de ontwerper, zodat je je eigen authentieke prachtige vintage geïnspireerde trouwjurk zal hebben.

Ga voor de verkoop!

Bruidsjurken kan overweldigend zijn in termen van prijs. Als u een beperkt budget, maar je bent klaar om een trouwjurk te kopen, probeer dan door de verkoop opties te bladeren. Ga naar de sales events en vind de beste deal van de jurk je wilt. Bruiloft is een speciaal ding, maar je jurk zal alleen worden gedragen één keer, dus het is verstandig om niet om uw geld uit te geven over de jurk. Probeer in plaats daarvan naar betaalbare jurk te vinden zonder haasten dus je hebt de perfecte snit en het materiaal tegen een lage prijs.

meer informatie:  http://nl.jennyjoseph.com/Cocktailjurken-c16/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here