followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Topp 5 Outrageous Celebrity Gaver

Dec 14th 2014 at 6:05 PM

Kjendiser er ikke din hver dag gave givers. Når du bor i herskapshus på størrelse med et lite nabolag med publisister og stylister til å fortelle deg hvordan du kan snakke og hva du skal ha, din oppfatning av virkeligheten kan bli litt endret. For ikke å nevne, de fleste kjendiser har en stor klump av kontanter for å mate nevnte lille nabolaget i over et år. Så hva gjør man når man har alt? Hva gaver gir du dine innløst opp venner? Vi har satt sammen en liste over vanvittige kjendis gaver å gi deg et innblikk i landet ekstravagante gaveideer.

(img: ballkjoler )

Dana Wilkey - Selv om navnet ikke kan ringe umiddelbare Alarmklokkene, kan du huske Dana gjesteopptreden på The Real Housewives of Beverley Hills. Fortsatt ingen idé? Hun hadde på seg $ 25,000 solbriller til en ettermiddag komme sammen med "jenter". Dana solbriller var en gave fra hennes forlovede John Flynn for en uforklarlig grunn, men var "autorisert" av ham i stedet for et halsbånd eller smykke. Dette er ett par solbriller som du ikke ønsker å miste.

Kim Kardashian - Vi vet alle at Kanye elsker Kim - men hvor mye? Vel, er tallet undisclosed men vi gjetter MYE hvis Kanye gave av en Hermes bag er noe å gå etter. Posen selv er verdt over $ 40 000, men Kanye spesiell behandling av ekstra kunstverk gjør posen one of a kind. Kunstverket er av ingen ringere enn George Condo, en moderne amerikansk kunstner som har undervist ved Harvard University og har verker permanent utstilt i Whitney og Guggenheim museer. Hans arbeid selger i tusenvis. Så dyrt bag pluss personlig kunstverk av den kjente kunstneren multiplisert med det faktum at posen er en gave fra Kanye til Kim lik? Priceless!

Brad pitt og Angelina Jolie - Hva får du mannen i ditt liv for sin 50. bursdag når han (bokstavelig talt) har alt? Hva med en hjerteformet øy å uttrykke dine følelser? Angelina Jolie har kjøpt en liten øy med stor prislapp på $ 12.2 millioner dollar for Brad bursdag. Det har den ekstra bonus av eiendommer på øya blir designet av Brad favoritt arkitekten Frank Lloyd Wright. Like utenfor kysten av New York denne lille flekk av paradis tilbyr privatliv og isolasjon ... vi har hørt av hjerteformede sjokolader, men hjerteformede øyene tar kaka!

OPRAH WINFREY - Hvis du vil at boken spioneringen på Oprah ofte endte i boken blir på mange bestselgere lister. Dette er nøyaktig hva som skjedde med Jessica Seinfeld (kona til Jerry) da hun skrev en kokebok og fremmet det på Oprah show. Når Jessica bok ble en hit hun takket Oprah ved å sende hennes sko! Men ikke bare noen få par, Jessica sendte Oprah 21 par - mange av dem designet av den beryktede Christian Louboutin. Nå, det er en takk gave en jente kan sette pris på.

Beyonce Knowles og Jay Z - Disse to vet hvordan å handle og de har fått penger til å bevise det! Så, når du trenger en gave til din mann, noe som han ikke har, må du få en litt kreativ. Beyonce plukket opp en Bugatti Veyron Grand Sport som en wee gave til henne hubby. Bil navnene ikke bety mye for oss, men vi vet at det går fra 0 til 100 på 2,4 sekunder, og bare 30 ble noensinne laget. For å toppe det av, har denne bilen den kjølige prislapp på $ 2 millioner dollar.

mer informasjon: http://www.amormoda.no/Ballkjoler-c18/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here