followers 0 popularity
0
following 0
Groups
nettiecas is not in any groups
nettiecas

The Perfect Maternity cocktailjurk

Jun 18th 2015 at 7:12 PM

Hoe zit het moederschap cocktail jurken? Hoe zwangere vrouwen omgaan met partijen? Zwanger zijn is waarschijnlijk een van de meest exquise geschenken een vrouw. In staat zijn om een leven op de wereld te brengen is onbetaalbaar. Maar dat komt met zijn aandeel in de beproevingen zoals ochtendmisselijkheid die zeker niet beperkt is tot 's ochtends, zwakte en ga zo maar door. Iedere vrouw en haar lichaam te gaan met de zwangerschap anders. Sommige put op hopen van gewicht overal; sommige alleen op hun gezicht; sommige alleen op de heupen enzovoort. Het is eerder vleiend om een zwangere vrouw in een jurk speciaal ontworpen voor een plus sized vrouw, alleen maar omdat ze zwanger is dwingen.

Dus hoe kan je een zwangerschaps cocktailjurken te koop selecteren? Uw twee beste opties zijn om een jurk steek voor uzelf of kiezen uit een jurk online. Beide zijn gedaan op basis van uw specifieke metingen hoewel de laatste geeft je een overvloed aan keuzes.

Afhankelijk van hoe de zwangerschap is het behandelen van u, kunt u kiezen voor de volgende opties:

Volg het voorbeeld van de ster actrice Natalie Portman. Onlangs heeft de hoogzwangere celebrity al verschijnen op een hele reeks van functies en awards op zoek absoluut prachtig en stralend. Natalie Portman, natuurlijk weggevaagd alle prijzen dit seizoen en alle ogen waren afgestemd op haar, maar niet om haar garderobe controleren haar prestaties, maar ook door haar fasen van de zwangerschap en jongen deed ze briljant presteren!

De truc is te kiezen uit vloeiende stoffen. Chiffon lijkt een populaire keuze met zwangere vrouwen. Portman droeg een prachtige Jason Wu jurk op de People's Choice Awards 2011. De jurk had een dichtgeknoopt front, werd gedaan in zijden chiffon en de leukste ruches taille naar beneden. Een eenvoudige mouwloze creatie, de jurk eigenlijk verborg haar baby bump heel spectaculair, terwijl op hetzelfde accentueren haar functies.

Een andere grote keuze die de roddels en geruchten molens in overdrive had was haar Golden Globes Awards 2011 jurk. In een prachtige lichtroze kleur, werd dit strapless satijnen creatie tot gebundelde op de borst in een meest aantrekkelijke Griekse godin manier. In feite, werd haar jurk ook genoemd als een van de toonaangevende beste jurk voor de Golden Globes.

Als u kijken op haar schitterende pruim gekleurde Oscar jurk of haar zwarte jurk bij de Directors Guild Awards of een mooie witte jurk op een andere Rode loper ceremonie, de aanwijzing op te halen is haar voorkeur voor de slanke delen van haar lichaam te pronken - vooral haar schouders en armen. Zoals Portman leiding dieper in de zwangerschap, stopte hij kiest voor knie lengte, empire taille jurken en verhuisde naar flowy jurken in plaats!

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here