followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

The Nike Air Max 93 Gets a ‘Mesh’ Makeover

Oct 20th 2015 at 12:53 AM

De Nike Air Huarache geeft als resultaat van een nieuwe colorway uitsluitend voor kinderen. Blue Lagoon kan overal als een schaduw onlangs, van een heleboel kind-centric Nike Basketball stoot met zomer-thema's aan de Nike-Huarache. Tinker Hatfield van 1991 klassiek model uitgevoerd kan worden gedaan-up in een aantal levensstijl kleurstellingen sinds opnieuw voordoen in de plooi in 2014, en hier Nike Air Max 90 Hyp Wit Zwart zien we de azuurblauwe schaduw oplichten alot van het silhouet. Schoon wit zorgt ervoor dat de blik is niet erg druk, als het aankomt voor de hiel steun, tussenzool, en ook veters. Obsidian voegt sommige diversiteit voor de voering. Maar met de sneaker als een aanbevolen model op NIKEiD, ben je geweest nog verleid door GR stoot in de detailhandel? Check out een grotere weergave hieronder en houden van uw paar vandaag.

De Nike Air Huarache is een zware hitter in de bijzondere Nike Sportswear catalogus voor het jaar nu, en de bijzondere klassieke loper is blijkbaar nu vertragen op elk moment snel. Volgende is binnen het Huarache aanbod dit bepaalde Europese "stad Pack", met vier kleurstellingen die Nike Flex Series tot nu toe exclusieve op de huidige markt van Euro lijken. Wat je hebt kunnen dat een reeks van tweekleurige is gevonden in Parijs (wit/groen), stad (blauw/rood), Milaan (wit/rood), en ook Berlijn (zwart/geel). Elk komt met een duidelijke Huarache hiel teller en ook overeenkomende duidelijk buitenzool gelet op de naam van de stad gezien onder.

Huarache liefhebbers hebben nog een solide uitstraling voor de favoriete sneaker om te genieten van deze zomer. Tot volgende binnen het groeiende repertoire van de bijzondere Nike Air Huarache zijn deze vorderingen versie instellen in een nieuwe Toon van Midnight Navy blue met Lyon blauwe en witte accenten met de handtekening neopreen slofje programma. Deze waren oorspronkelijk als een exclusief aan JD sport Nike Huarache Hyper Roze in het Verenigd Koninkrijk, maar goed nieuws gemeld: deze nieuwe blauw uitzoeken de Huarache is toestroom nu aan Selecteer Nike Sportswear verkopers wereldwijd. Het is niet voordat dat Nike skate Impressum heeft wendde zich tot de Huarache-lijn om te stelen van een paar eigenschappen weg.

Je moet wennen aan het feit dat de bijzondere nieuwste Huaraches drop in heel Europa eerst. Meest uiteindelijk zal druppelen vanwege U. S. detailhandelaren, maar het is altijd de moeite waard om uw oor in de Europese grond als u wilt worden op de top binnen uw Huarache spel. Dit vers Marine paar enkel gelaten vallen in het Verenigd Koninkrijk, met hints van licht groene tinten voor de tong geven deze een aanzienlijke
Roshe Run Heren Royal Wit
verfrissende nemen (en ook niet fout deze met de women's release die onlangs verlaagd). Stay tuned voor U. S. beschikbaarheid en wij zullen u voorzien van alle updates die u nodig hebt. Check out een grote ronde van beelden van de Europese stad Pack, en begrijpen dat zij laten met selecteren retailers zoals met donderdag 14 mei vallen zal.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here