followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

The Nike Air Max 90 “Infrared Velvet” Is Dropping in Europe Next Week

Jul 21st 2015 at 1:02 AM

Elk jaar behandelt ons aan een vers iteratie van de Nike's vlaggenschip sfeer Max franchise en Black Friday diende omdat het platform om het model van 2015 rond dit keer rond. Met een gemanipuleerde mesh bovenste, Cushlon schuim tussenzool, wafel buitenzool en tot slot, full-length Air Max, er lijkt te zijn een heleboel overeenkomste Nike Air Max Nederland n naar 2014 versie. De toevoeging van dynamische Flywire en een zekering materiaal op de hiel zijn enkele van de opmerkelijke toevoegingen, maar zijn ze genoeg om te rechtvaardigen een aankoop als je nog steeds tevreden bent met blijven de editie van jaar, vooral omdat ze ook in Flyknit versies vallen?

Zoals tentoongesteld, is het tijdloze Air maximale silhouet bijgewerkt naar de ring in het nieuwe jaar, met de oprichting van een gemanipuleerde mesh hogere die zorgt voor ademende werking, gezonde en comfort. Gecoat binnen weerspiegelen zilver naar een glinsterende afwerking door zijn geheel, modder wanneer ontdekt naar flash, ligt het model bovenop een full-length Air enige maximumeenheiNike Air Huarache Kopen d met buisvormige constructie ter bevordering van meer flexibiliteit en bouncy opvulling, terwijl een icey see-through wafel buitenzool bevredigend tractie bevordert. Het is moeilijk te zeggen op dit moment, maar check out die video hieronder en zie wat u zijn beïnvloed door onze eerste indrukken in de schoen hoffelijkheid van Champs Sports.

De Nike Air maximale Plus blijft ontgaan ons Statesiders deze vakantieseizoen, te laten vallen in meerdere kleurstellingen vrijwel uitsluitend overzee. Dat is zeker, jammer als het lijkt. Maar het is niet onze waardering voor elke Tuned Air gedreven silhouet vertraagd. Foot Locker AU debuteert nu een ander zeldzaamheid met behulp van de Nike Air maximaal Plu Nike Air Max Dames s "Viper" edition. Verfraaid in uber properheid aangesloten met witte gaas, ontdekken levendige rode accenten plaatsing waarin een donker gekleurde Swoosh en verlichten in de volledige lengte Air-systeem. Rijp voor de zomer binnen zijn melkachtig base, houd het vergrendeld in de hoop dat deze Nike sfeer Max Plus haar strategie aan de staten spoedig maakt.

Maar de Nike Air Max Thea heeft uitgebracht in de paar grote mannen iteraties, lijkt de lichtgewicht silhouet te zijn veel meer van een kracht ten aanzien van de vrouwen centric modellen. Dat gezegd hebbende, dit "Bright Mango" colorway katapulten die theorie vooruit, die een wild verleidelijke tonale Stichting uitgevoerd in ademende materiale
Nike Huarache Kopen
n voor elke reis comfortabel warm weer heeft. Nu beschikbaar op Kies detailhandelaren overzee, geven de Nike sfeer Max Thea "Bright Mango" een verdere kijkje hieronder. Op dit moment, de "omgekeerde Infrared" kan worden gekocht voor de aankoop nu met het "Infrared" colorway worden aangeboden om 10 AM EST / / 7 AM PST.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here