followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

Rose Run HYP “Black/Fuchsia Force” for an Extra 10% Off

Sep 14th 2015 at 12:49 AM

Sommigen van u kunnen herinneren de verbazingwekkend gemaakt om "Freddy Krueger" Foamposite één die chef-kok gekookt up alleen twee Halloween geleden is. Goed van de dezelfde vane en tijdens het gebruik van dezelfde ingrediënten, heeft chef-kok "omhoog" de GourmetKickz keuken te kunnen koken tot zijn verrichten een Freddy Krueger Nike Roshe beheren in brand gestoken. Gekleed in een Nike Roshe Run Kopen traditionele Floral print gedaan in diverse kleuren dat overlays de zwarte Maas bovenste. Alternatieve details bevatten een witte wijn Nike Swoosh logo op elke zijkant, samen met een volledige witte rubberen zool. U kunt nu vinden deze Nike Roshe beheren Print "Hawaiian Floral" colorway daar nu uitsluitend in vrouwen dimensie op Nike Sportswear winkels zoals Heist.

Terwijl dit thema voor een Roshe Run niet de meest originele ideeën is, van chef-kok versie uitsteken van de rest. verschillende schuine strepen op elke tan, alsmede bloed spetterde zijwand onthullen Freddy's verbrand vlees, de voering en achterzijde zijn geschilderd in Freddy's iconische trui strepen, de zijwanden van de zolen zijn geschilderd in s / s kleur om na Nike Roshe Run Goedkope te bootsen Freddy's messen. De Nike Roshe uitvoeren Breeze editie uit de gunstige Nike Roshe verwerking is het nieuwste ontwerp vrij te geven voor de lente. Deze Nike Roshe beheren Breeze "Hete Lava" is de nieuwste colorway vrij te geven voor de lente. De nieuwste Nike Roshe Set dat u een back-versie krijgt een premie te bouwen gekleed in een nieuwe colorway van de "Lading Khaki" bestemd voor de lente.

Featuring energiek hete Lava ademende mesh bovenste met perforaties sinds de gehele schoen, terwijl het iconische Nike Swoosh logo op de zijwanden wordt geleverd in zwart-wit. Tonale veters plus die een schone witte buitenzool over ontwerp is voltooid. Krijgen een gedetailleerde evaluatie van de Nike Hier Roshe beheren Breeze "Hete Lava" onder en vinden ze dat u zou kunnen via kopen selecteert Nike Sportswear, detailhandelaren zoals Titolo. Gekleed in een donkere groene olijven Khaki kleur regeling, sport de schoen een paar verschillende lederen lambrisering, waarin ook een geperforeerde Nike Swoosh merk aan beide zijden. Top van de wordt aangevuld met gele accenten op de hak tabblad en tong klaar waarin een schone witte buitenzool.

Bekijk de gedetailleerde foto's hieronder en koos de nieuwe Nike Roshe beheren NM FB "Lading Khaki" uit er nu in het select Nike Sportswear retailers zoals Titolo. Toe te voegen aan de Nike Sportswear Spring/Summer 2015 lineup van de Nike Roshe Run bevatten deze Nike Roshe beheren
Nike Roshe Run
Print "Multicolor" editie. Gemarkeerd met een volledige multicolor base die is gebouwd met een ripstop nylon bovenste dat beschikt over een verscheidenheid van Court Purple, totale Crimson, roze, roze, geel, groen bijna allemaal samen. De schoen bevat ook een meerkleurige tong en hiel pull-tabblad dat wordt aangevuld met een witte Nike Swoosh plus een witte full-length Phylon tussenzool.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here