followers 31 popularity
26
following 18
Groups
Doctoruldesuflete is not in any groups

Interests

Psiholog Jeni Chiriac
Cabinet Individual de Psihologie \\\"Jeni Chiriac\\\"
Competenta in consiliere psihologica si psihoterapie, in psihologie clinica si psihologia muncii, SEXOLOGIE
Mobil: +40 721 639 019
E-mail: info@jenichiriac.ro
office@onlinedrsex.ro
www.jenichiriac.ro
www.onlinedrsex.ro
Doctorul de suflete | Doctoruldesuflete
hi
unknown

Pozitii sexuale recomandate pentru dezvirginare

Jul 9th 2010 at 4:37 AM

Pozitia coitala favorabila este “in extensie fortata”, ea concretizandu-se in felul urmator: femeia va fi asezata cu sezutul pe marginea patului, cu membrele inferioare in extensie. Plus minus o perna asezata astfel incat pozitionarea sa fie una relaxanta (spate, cap).In aceasta pozitie ruperea himenului se poate face mai usor si mai putin dureros.Penisul patrunde pe directia axului vaginului, alunecand pe marginea superioara a himenului, neapasandu-l direct. Ruperea se face in acest caz prin intindere si nu presiune.Sa nu uitam importanta starii de bine, de relaxare si de excitare a partenerilor (indeosebi a partenerei), si importanta lubrifierii vulvei si vaginului.In astfel de contexte sexuale barbatul se impune sa dea dovada de tact in gestionarea propriei stari de excitare pentru a nu precipita lucrurile.O alta pozitie care permite abordarea himenului intr-o maniera favorabila o poate constitui asezarea in “hiperextensie a femeii” cu o penetrare nu “din partea antero-superioara, ci dintr-o parte postero-inferioara”.

De preferat:

-          cand tanara femeie va simti durere, ea nu se va retrage, ci va proiecta bazinul inainte pentru a veni in intampinarea miscarilor partenerului, favorizand astfel ruperea himenului. Orice miscari de eschivare, evitare, retragere vor avea ca si consecinte prelungirea senzatiilor de durere din momentul deflorarii;

-          pozitia recomandata barbatului este: in genunchi, intre coapsele partenerei pentru a putea sa aiba o viziune de ansamblu a procesului de deflorare. Aceasta pozitie ii va permite sa imprime o directie favorabila a penisului in partea superioara sau inferioara a orificiului vaginal. A se evita abordarea frontala a himenului in incercarea de dezvirginare. 

 

1 comments
Please to comment
Jul 9th 2010 at 7:36 AM by castigionline
trebuie sa recunosc ca nu stiam tot .. d-asta e bine sa ai parerea specialistului aproape..
   

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here