followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

Nike Releases New Black and White Colorway of the Roshe Flyknit PRM

Dec 30th 2015 at 11:07 PM

Zoals de zwarte heuze kregen we een eerste blik op onlangs (u kunt hier bekijken) dat release kijkt vrij subtiel uit de afstand, met een sportieve een combinatie van wit en weg bovenste witte. Wanneer u een beetje dichterbij kijken wel opmerken de tonale SAFARI afdrukken over het spatbord, evenals een aantal kleine pop's van Kumquat oranje op het oogje kant en grote Swoosh op de hiel. Naar beneden onder, de combinatie van een helder witte tussenzool evenals buitenzool geven de schoen dergelijke een schone blik, met gewoon het naturel Air apparaat dingen breken. Het is al een tijdje aangezien wij gezegd, maar een schone heuze met behulp van enkeleKoop de Mooiste Roshe Run Sale nu Gratis Verzending mooie detaillering... Wat is niet graag?

De NIKE weer MAX 1 witte SAFARI bezit gedaald op sommige plaatsen in Japan al, dus verwachten dat ze binnenkort lokaal. Houd controle terug als u ons inzet voor updates en van de tussentijd die u op de huidige selectie van lucht maximaal 1 via de banner hieronder kijken kunt. De NIKE AIR MAXIMUM 90 DIGI CAMO blijkens de voetsporen van sommige grote camouflage bedekte versies van het model. De NIKE AIR MAXIMUM 90 DIGI CAMO bezit begon te laten vallen op locaties over de hele wereld, dus verwachten zij voor treffer deze kusten snel. Zorg ervoor dat controleren met ons terug voor updates.

Huidskleur AIR MAX 90 releases die hebben CAMO droeg op het bovenleer, kunnen deze nauwst dan de zeer populaire Duck Hunter Camo-versie. Een zwarte basis berust onder DIGI CAMO-overlays die zijn afgewerkt in een selectie van Blue Fox, ozon roze en blauwe Mist. Als alternatief voor de infrarood gezien op de Duck Hunter Camo, wordt de pop deze tijden verzorgd door hits van perzik op de oogjes, tong branding, terug hiel paneel en spatscherm merk. Een witte tussenzool voegt wat contrast hieronder, met een extra hit van perzik op de wig en de zwarte buitenzool alles aan elkaar te koppelen. Met de populariteit van de Duck Hunter Camo, kunnen we
Heren Sportschoenen - Nike Air Max 90boot Mid Suede Zwart Wit Rood Korting
zien deze versie eigenlijk wordt ontvangen.

De NIKE AIR maximaal 95 PHANTOM ziet het model verrichten een spookachtige esthetiek in het combineren van rondspoken gebroken witte tinten. De NIKE AIR MAX één witte SAFARI sport de subtiele lichtgrijze, met een discrete afdrukken en gewoon de littlest pop van kleur. De NIKE AIR MAX negentig vijf PHANTOM is geplande bestemd voor release binnenkort, dus zorg ervoor dat controleren met ons terug voor updates. Op hetzelfde moment, kunt u de bestaande kleuren van AIR MAX 95 via de banner hieronder. De NIKE AIR maximaal 1 zwarte SAFARI is een heimelijke release die enkele mooie details onthult als je een nauwere lijken te nemen.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here