followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

Nike Air Huarache Black/Gym Red Available Now

Nov 30th 2015 at 1:26 AM

Herinnert u de Nike Air Huarache "Diepe Magenta" colorway? Een van de meest klassieke esthetiek te rekken van land op Tinker Hatfield van 1991 typische, Michael Jordan bracht het paar tijdens onder de lijst van rundersperma eerder vrijgegeven kampioenschap optochten. We hebben gezien dat een aantal OG kleurstellingen retro alleen laatste tijd, en nu dit womens uitzonderlijke is bijna http://www.alerin.nl identiek. De diepe Magenta wordt vervangen met een overeenkomende Sport Fuchsia terwijl stralende Emerald contrasten in een omgekeerde aan de klassieke combinatie verwachten. Wat op aarde denk je van deze dreigende Nike Huarache? Verder blijven voor slechts een betere kijk en stay tuned voor gewoon een release datum update in dit artikel op Sneaker nieuws.

Tech Fleece is aankomst voor de Nike Air Huarache. De meest gewenste #cozyboi materiaal heeft gedomineerd de levensstijl categorie in het verleden paarjaren zoals het werkelijk is geworden gemakkelijker aanvaardbaar voor mensen om te dragen op zweet buiten het comfort van hun eigen appartement maat. En net incase uw trainingsbroek en sweatshirts waren niet genoeg voor u, het gepatenteerde Swoosh materiaal geworden Nike Air Max 1 Prm Desert Camo Leopard Dames beschikbaar op Tinker Hatfield van 1991 typische. Nike heeft verdere verre van OG inspiraties bovenop uw Nike Huarache verplaatst omdat met het silhouet terug in 2013. Terwijl de oorspronkelijke neopreen Maas voor de instapper passen hier blijft, sloten de resterende bovenste de normale mesh bouw voor slechts een solide monochromatisch Tech Fleece gebouw.

Het is over tijd Nike extra sommige nieuwe selecties voor de lucht-Huarache in NIKEiD, recht ontwerpen? Na de lancering van de black-jack schoen op NIKEiD voor op eerste kans eerder dit jaar, Nike heeft aangeboden een fleece optie gemaakt samen met een optie slangenhuid te geven de schoenen een extra "levensstijl" beroep. De kleur opties worden al een beetje gewijzigd zodat we je erop Nike Roshe Run Dames wijzen het is absoluut waard uw energie aan het hoofd die zal NIKEiD en bouwen vrijgegeven sommige nieuwe ontwerpen die tot de Huaraches behoren. Check out onze slangenhuid plus fleece onderstaande opties en moet werken op NIKEiD. U kunt controleren een volledige galerij hieronder en we kunnen houden u op de hoogte als en wanneer dit paar in U. S. detailhandelaren arriveert.

Wanneer je bent een fan van de Nike Air Huarache wonen overal, maar de Europese landen, heb u volop van reden worden gefrustreerd. Waarom? Omdat deze oorspronkelijke colorway die behoren tot de klassieke loper retroed wordt alleen een Euro exclusief heeft. Tot op dit moment! Dit OG groene plus geel met accenten versie die behoren Nike Roshe Run tot de Huarache was niet makkelijk te bereiken voor de meeste van ons de laatste keer dat ze kwam rond in 2013, maar ons geduld heeft betaald af. Het wit/Sport Turquoise-Universiteit zeldzaam metaal Air Huarache retro komt naar Nike Sportswear leveranciers nu selecteren. U kunt controleren vrijgegeven meer catalogus schoten hieronder en pick them up ophalen bij selecteren retailers momenteel.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here