followers 0 popularity
1
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

Last Size Alert: Roshe Run GPX “Geometric”

Jul 21st 2015 at 1:09 AM

Naast deze twee opties, Nike zal het vrijgeven van een paar meer kleurstellingen. Afgebeeld hierboven hebben wij iets nauwer klassieke. Er is een zwart/wit-optie die u samen met een rode/witte keuze die u kiezen uit kan zien. Het een bovenleer zijn meestal een trend voor deze Roshe LD-1000 langs valuta een maaswijdte Nike Roshe One en suède bouw binnen de bovenste. Eerder in de weken tijd we u hebben gegeven een glimp van twee komende kleurstellingen op de Nike Roshe LD-1000, een binnen een patriottische rood, wit en blauw optie plus de andere in een Oregon-achtige natuurlijke en geel.

Er is geen woord op wanneer precies deze nieuwe kleurstellingen in de spreekt vrijgeven zal, maar we zijn bereid te wedden dat het zal enige tijd dit de zomermaanden. Downloaden van de app Kicks op brand (iOS) (Bot) (Windows) en blijf up-to-par op alle verslagen en Releasedata die u zou willen weten. Voorheen bekend omdat Roshe uitvoeren, de Nike-Roshe de Nike Roshe Run Bloemen Dames eerste is bijgewerkt in een nieuwe colorway voor uw seizoen, kiezen voor deze klassieker en tijdloze All-Black sluiten. Downloaden van de KicksOnFire instantie (iOS) (Bot) (Windows) en blijf up-to-par op alle verslagen en Releasedata die u zou willen weten.

Een favoriet misschien veel, het silhouet levensstijl zeker wordt gedefinieerd door het gemak en de volledige nylon bovendeel bovenste dat is geopend om creativiteit. In wezen Blacked-out voor zijn geheel, biedt de Roshe u ademende werking en lichtgewicht bescherming tegen botsingen, terwijl zijn all-aroundness en moeiteloos styling op hetzelfde moment worden benadrukt. Gedetailleerd met mat African american Swooshes en overeenkomende veters, is deze slanke versi Nike Roshe Run Bloemen Zwart e op de Nike Roshe One beschikbaar op select die Nike saldi overzee. Blijf op de hoogte direct in KicksOnFire voor haar verschijning stateside. Op dit moment er is geen bevestiging op wanneer al deze zal vrijgeven, maar later deze zomer is echt een sterke mogelijkheid.

De Nike Roshe Run is waarschijnlijk een van de aangepaste sneakers in deze geschiedenis van schoenen. Ik heb dit alles persoonlijk. De subtiele en minimale look kunt maken het een droom customizers op uw werkplek op, en er is overkomen worden sommige vrij dope persuits die ik op mijn feed IG gezien heb. Deze stad heeft echter absoluut ee
Nike Roshe Run Mesh
n blik van zijn eigen. Ik ben in feite steeds honger gewoon nemen een kijkje op het. Vergeet niet dat "niet samenwerking" Roshe LD-1000 van welke Nike op hun website vorige week vrijgegeven? Nou die het lijkt erop dat het slechts het begin was omdat er lijkt te zijn meer kleurstellingen op deze horizon.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here