followers 0 popularity
0
following 0
Groups
igelclient is not in any groups
igelclient

Het IGEL thin client printmysterie ontrafeld

May 5th 2015 at 6:14 AM

Thin clients winnen over de hele wereld snel aan populariteit en met de toenemende noodzaak voor organisaties om bij te dragen aan het behoud van het milieu, wegen thin client-oplossingen ruimschoots op tegen de pc die momenteel veel wordt gebruikt. Thin clients zijn op de lange termijn veel goedkoper, veiliger en eenvoudig te beheren, en daardoor de beste keuze voor organisaties waar compliance en beveiliging hoog in het vaandel staat.

Thin client printing is echter voor de meeste gebruikers een uitdaging omdat het installeren van stuurprogramma’s niet eenvoudig, maar wel noodzakelijk is om lokaal afdrukken te kunnen maken. Organisaties hebben bovendien te maken met de complexiteit van verschillende type netwerken op de diverse locaties. Het printen kan nadelig zijn voor de performance van de sessies zoals de gebruikers die ervaren. Voor veel organisaties is dit de voornaamste reden geweest waarom thin client-oplossingen moeilijk geaccepteerd werden.

IGEL Technology heeft een oplossing voor alle hierboven genoemde problemen. De thin en zero clients garanderen de correcte werking van het netwerk en maken lokaal printen mogelijk ongeacht het printer-scenario.

● IGEL verzekert u van krachtige printmogelijkheden in allerlei omgevingen, van VMware Horizon, Microsoft VDI tot Citrix XenDesktop/Citrix XenApp.

● Dankzij de centrale printer-infrastructuur zijn alle applicaties, desktops evenals thin clients centraal te beheren.

● U ervaart goede printresultaten ongeacht de gebruikte server-omgeving. IGEL biedt een oplossing voor toegang tot centrale servers en is in staat te printen via alle gangbare protocollen, zoals ICA/HDX, RDP/RemoteFX en PCoIP.

● Door bandbreedte-management wordt de performance van sessies niet beïnvloed tijdens het printen.

● De oplossingen van IGEL maken op afstand printen mogelijk vanaf thin clients die werken met een gehoste desktopsessie en vanaf virtuele desktops.

Printers die gebruik maken van IGEL software tonen betere prestaties door tijdens het afdrukproces voor communicatie met de printer gebruik te maken van SSL-versleuteling en compressie van data.

IGEL voert tevens thin client tests uit voor de performance van de clients zelf, zodat u ook in staat bent de performance van de verschillende modellen clients te evalueren. De performance meetresultaten zijn gebaseerd op het “systeem” en niet op het netwerk.

Bij het uitvoeren van testen ligt de nadruk op de impact van dataversleuteling, datacompressie en localcaching omdat deze factoren niet fundamenteel relevant zijn bij het testen van servers en pc’s.

Om onze client te voorzien van services en performance van hoge kwaliteit, werken we samen met diverse partners voor specialistische software: er is immers geen hardware met goede performance mogelijk zonder aanvullende software.

IGEL garandeert u tevredenheid door constante eersteklas diensten, die voortdurend worden verbeterd en devices die gemakkelijk te gebruiken zijn.

Voor meer informatie over Thin client fabrikanten u naar de website op: www.igel.com/nl

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here