followers 1 popularity
2
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Het behandelen van acne littekens Op Afro-Amerikanen

Dec 7th 2014 at 10:48 PM

Er zijn verschillende dingen die Afro-Amerikanen moet overwegen bij het zoeken naar de behandeling van acne en acne littekens. Donkere huid is gevoelig voor het ontwikkelen van "donkere vlekken." Het heet hyperpigmentatie, die meestal optreedt na een acne laesie is genezen, of is in het proces van genezing. Dit hyperpigmentatie veroorzaakt door het lichaam produceren van een overmatige hoeveelheid melanine die wordt gebruikt door het lichaam zelf genezing te bevorderen. Soms is het lichaam dan reageert en maakt meer melanine dan het nodig heeft. Dit leidt tot de hyperpigmentatie acne littekens dat veel mensen lijden.

(img: feestjurken )

Deze donkere vlekken geleidelijk enige tijd. Maar ze nemen een lange tijd om op natuurlijke wijze verdwijnen. De verschijning van deze donkere vlekken zijn ook de nummer een klacht aan artsen vormen door donkere huid acne litteken patiënten. De meeste dermatologen behandelen de situatie over de balie of op recept sterkte huid lichter producten. Soms zal een goede zonnescherm te werken aan de vorming van de hyperpigmentatie acne littekens te voorkomen.

Een andere overweging voor Afrikaanse Amerikanen het gebruik van producten die werken door uitdroging van de huid te voorkomen. Deze producten, waarvan vele bevatten het actieve bestanddeel, benzoylperoxide, zal huidverkleuring veroorzaken, irriteren de huid en verlengt de levensduur van de reeds gevormde littekens. Topische crèmes die retinoïden bevatten beter volgens huidexperts.

African American moet zich ook bewust van het type haar pommade of olie die ze gebruiken om hun haar te stylen. Deze producten zijn in veel gevallen aangetoond dat de directe oorzaak van acne en littekens op gezichten, voorhoofd en achterkant van lijders. Dit type van acne heet "acne cosmetica" en indien onbehandeld zal slecht litteken de huid waar het in contact komt. Dit type van acne ook infectie in het haar follicules waardoor de vorming van Whitehead hobbels en puistjes op de hoofdhuid. Wanneer dit gebeurt een dermatoloog moet onmiddellijk worden geraadpleegd om verdere beschadiging van de huid en littekens te voorkomen.

Moisturizers gebruikt voor de bestrijding wat Afro-Amerikanen noemen "ashy-ness" kan ook de boosdoener achter acne littekens en acne flare-ups zijn. Het is belangrijk om een lotion of crème die de poriën niet verstoppen en zal zo direct aan het etiket zeggen vinden.

Wanneer een persoon van kleur doet lijden ernstige acne littekens ze soms, in extreme gevallen, nemen ze de vorm van keloid of verhoogde littekens. Keloids niet operatief verwijderd zodat preventie de belangrijkste route naar omgaan met hen. Überhaupt gevormd in de eerste plaats is eigenlijk de enige manier om verhoogde littekens behandelen, omdat zelfs na behandeling zij kunnen en zullen terugkomen.

Voordat het zoeken naar een behandeling praten met een gekwalificeerde dermatoloog, die is goed geïnformeerd over een donkere huid en de reacties van acne en acne littekens op mensen van kleur.

meer informatie: http://nl.jennyjoseph.com/Huwelijkfeest-Jurken-c4/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here