melluska | melluska

gutschein-alarm

Aug 4th 2010 at 1:16 PM

Ajánlom  figyelmedbe, ha olyan  pénzkereseti lehetőséget keresel, hogy ne kerüljön „semmibe”  vagy „csak” kiakarod  próbálni magad! Vagy bejön, vagy nem, a regisztráció egy perc! 2010. November 1-től indul, teljesen ingyenes befektetés. Sok ilyen lehetőség van ahol, „bónuszként” adnak x összeget! Ez az, egyik lehetőség, amelynek az előregisztrációja most indult! A feladat, hogy tovább ajánld a kapott linket, és utána, a napi kamatot kivedd! (Onnan azonnal utald át, a másik számládra! )
ITT TUDSZ REGISZTÁLNI!  ELŐREGISZTRÁCIÓ !!!

http://gutschein-alarm.com/?ref=melluska.

Ingyenes lehetőség, ami annyiban különbözik a többitől, hogy a napi kamatot azonnal ki lehet venni, az alaptőke marad a befektető kezelésében. Indulótőke, amit ingyen kapsz: 100 USD, amit neked kell lekötni (majd fogod, látni)!
A napi kamatát  kiveheted,  vagyis  átutalhatod  a  saját számládra, (LibertyReserve számla), de csak a kamatot. Ha valaki alád regisztrál és a pénzt leköti, akkor kapsz érte $30-t, a második mélységben 20 dollárt,  a harmadikba 10 dollárt, a 10. mélységig pedig mindenki után 5 dollárt ír jóvá, amit szintén be kell fektetned a kapott pénzedhez.( nyilván így nőni fog a napi kivehető kamat is ) Lényege az üzletnek!!!Minnél több referált jutalék dollárt tudsz így befektetni az ajándék 100 dollárodhoz, annál magasabb lesz a NAPI kamat amit naponta kivehetsz ! Nyílván ez egy folyamat! Az  üzlet  a befektetőnek abból áll hogy egy idő után már csak havonta $3200  tudsz  kivenni a többi az Övé. Neked meg napi munkád van vele lehet, hogy megéri, az a napi 15 perc! Egy próbát megér! Vagyis a maximális kivehető pénz havi  3200$. Érdemes kivenni a napi kamatot, mert ha aznap nem veszed,ki  utána  már  nem tudod. NAPI KAMAT KIVÉT!!! (Ez a napi munka 10 perc, és a továbbajánlás!) Azt csak vissza tudod kötni és a befektetőé lesz a végén. Addig utalsz magadnak havonta $3200 ameddig csak akarod. De ha megszünteted a számlát, akkor az egész pénz a befektetőé lesz. Kattints a fenti linkre, majd a felbukkanó ablak felső részében kattints az Anmelden lehetőségre. Anmeldung gutschein-alarm.com:
FONTOS : Egy IP címről csak egy fő regisztrálható ( feltétel még a 18 életév betöltése,és ha még nincs akkor kell majd Liberty Reserve számla ) A regisztrációs oldal kitöltésének útmutatója : Name:                                           Teljes Neved Gewuenschter Benutzername:      Felhasználói neved (Ne a saját neved add meg) gewuenschtes Passwort:                Jelszó (8 betű 2-4 szám) Passwort bitte wiederholen:          Jelszó még egyszer Email Adresse:                              E-mail cím  (Érdemes új e-mail címre irányítani) Email Adresse wiederholen:         E-mailcím még egyszer Geheime Frage:                             Biztonsági kérdés ( Pl. Mi a kedvenc autód?) Geheime Antwort:                         Válasz rá  (pl. Merci)  Your Upline:  (sponzorod neve)     Rozzy Ich akzeptiere die Teilnahmebedingungen : (Felh.felt.) pipáld ki Kattints a Register gombra és már készen is vagy! Ajáld addig is a kapot linket, hogy Minnél többen csatlakozzanak hozzád! (Cseréld ki a kapott ajánló linkedre, és küld tovább az ismerőseidenk, ezt az új pénzkeresti lehetőséget! Egy próbát megér!!!
Jelenleg előregisztráció zajlik, 2010. november. 1-től lesz éles a rendszer.
ITT TUDSZ REGISZTRÁLNI! :  http://gutschein-alarm.com/?ref=melluska.
Jó munkát és gazdagodást!


SHARE

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here