followers 1 popularity
2
following 0

followers  view all

Groups
falskklokke is not in any groups
falskklokke | falskklokke

Greubel Forsey GMT Se nå Platinum

Oct 10th 2015 at 11:01 PM

Vi har dekket en rekke Greubel Forsey falske klokker toll her, og når de er alle unike til hverandre, de deler et felles design-DNA. Mye av dette kan ses på en annen måte, komplikasjoner som er konstruert og brukt til å se på. For mange modeller til denne unike sende selv helt ut av kabinettet, som ofte er sjeldne i kurver og buler tilsettes, så vel som for å imøtekomme mekanikken, samt trekke øyet. Deres siste, Platinum GMT, er intet unntak fra denne regelen.

Nå, en klokke, har faktisk tre forskjellige skjermer GMT - hvorav to er konvensjonelle, og den tredje er en ren artisteri. Før vi kommer glasur på kaken, men vi starter med stiftelsen av ting. Til venstre for hovedtidsdisplayet du er den første (og mest tradisjonelle) GMT Display - en sekundær dial som viser klokka ti plassering på hovedhjulet, gi oss en annen tidssone. Karakterisert ved at den andre "normal" lesning?

 

Vel, som virkelig må slå vokter. Den synlige gjennom caseback du har en 24-timers rekord, med en representant i hver av tidssoner rundt om i verden. Selv om ekstern side tid til å gi deg bare en pre-valgt tidssone til denne platen bak gi deg et blikk timingen av hvor i verden du kanskje har lyst til å se. De har selv tatt sommeren indikasjon på nedre plate innfelt som er en fin touch.

 

La oss skru klokken tilbake, imidlertid, og får det er for meg den mest overbevisende delen av hele visningen - at jorden ned til åtte. Dette gir deg, bokstavelig talt, et bilde av hvordan tiden går som jorden roterer. Jada, miniatyr Earth av sine titan kontinenter er kanskje ikke den mest praktiske måten å fortelle tiden, men det sikkert er veldig vakker og følbar måte å gjøre det.

 

Oh, og hvis du bare ser på verden var ikke nok? Gruebel Forsey har inkludert vinduet side av saken, hvor du kan se den sørlige halvkule (ikke synlig på Sydpolen, fordi det er ankerpunkt for verden). Oppriktig, dette er bare morsomt å ta en svært alvorlig aspekt av tidtaking. Jeg vet ikke om du fikk hendene mine på denne klokken, ville jeg sannsynligvis gjøre det i et forsøk på å finne en lommelykt bjelke som definert nok til å spille rollen som solen, og se det lyse opp verden.

 

Selv om, hvis du ikke er så glad som jeg er med i verden og de tilhørende målinger GMT (Ansvarsfraskrivelse: Jeg erklærer GMT komplikasjon er en av mine favoritter), så vil du ha en annen svært visuell godbit. Konfiskerte fem stasjoner, har du en 24-sekunders tourbillon som er satt til 25 ° helling. Tourbillons er en av dem komplikasjoner som er vanskelige å forstå før du ser dem i bevegelse - og da er du spent.

 

Tenk på det på denne måten - du virkelig se håndhjulet på jobb, spinning frem og tilbake og holde en klokke på? Hvis ja, ta det, og sette en Tourbillon bevegelse til en annen (ekstra) aksen, og har du bokstavelig talt gått 3D-visning. Selv om jeg forstår at tourbillons er tvilsom i praktisk armbåndsur, er det ikke benektes deres estetisk appell (og ferdigheter som trengs for å bygge dem). imazine klokker

 

Derfra kan vi fortsette vår tur rundt skiven. På tre posisjoner har vi en power reserve indikator (GF05 kaliber tilbyr en 72-timers power reserve), som berører små sekunder skjerm to stasjoner. Alle disse skjermegenskapene er beskyttet mot (hva ellers) asymmetrisk konveks safirglass (les: vanskelig å produsere); I tillegg til de safir krystallene er funnet i caseback og side av saken.

 

For klokken, som er så mye som skjer, og i tilfelle av overskytende kurver involvert, kan du bli fristet til å tro at vi har endt opp med et monster watch. Tvert imot, en forholdsvis liten bevegelse (36.4mm ved 9.8mm tykk) gjør det mulig for det tilfelle, som er 43,5 mm i diameter (16.14mm og tykkelse). Jeg prøver ikke å late som om dette er slitt så tynn kjole stykke. Ikke i det hele tatt.

 

Dette er en romslig stykke som gjør at den kan huse kreativitet på hånden, og du kan uutslettelig nyte alt uten å måtte bære rundt på en lupe (som sa at det kunne være en morsom måte å sjekke ut Jorden). Saken i seg selv er laget av platina (som du kanskje har gjettet modellnavnet), som er kronen og pusher GMT.

 

Som det aktuelle tilfellet er laget av platina, innvendige er rikt på edle metaller i tillegg. De viktigste platene og broer er laget av nikkel sølv (med massevis av egne behandling dekorasjoner), blir gull plater, hender og Tourbillon motvekt; og den ovenfor nevnte titan tourbillon vises bur (og hele verden, selvfølgelig). Jeg er sikker på at noen av stål er en blanding av en veldig der ute (annet enn tourbillon broer), det bare ikke vil bli kalt ut av briller.

 

Hva gjør regningen-of-materialer fortelle deg? At det er mye omsorg (og verdi) ble plassert komponenter etableringen av bevegelsen - og det faktum at klokken vil være fast i luksus territorium, når det gjelder prising (så igjen, har du sannsynligvis allerede visste det). Eksisterende versjoner av gull for å gå til $ 595,000, og platina varianten kommer til å komme inn på bare et hår i henhold til $ 600,000 (varehandel er CHF 545 000 skattefritt). Selv om sangen i seg selv er ikke et begrenset opplag, er det begrenset til antall brikker som Gruebel Forsey virkelig kan skape en årlig basis, med generell tilgjengelighet (slik som det er) finner sted i februar 2014.

 

Uansett hva du kan tenke på klokker som bærer slike pricetags, er det ikke benektes slående skjønnhet av dette stykket. Jeg vet at vi er ganske tidlig i år, men jeg tror Greubel Forsey platina GMT kommer til å ende opp på min 2 014 årsskiftet guide. billigere klokker

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here