bnmarika1214

Elite Aliance

Mar 22nd 2011 at 1:40 PM

http://www.elitealliance.net/C457D7AE137D

Elite Aliance

Ez egy befektető oldal!

A minimálisan elhelyezhető tőke: 10 USD, ami AlertPay segítségével történhet.
Nincsenek költségek és havi díjak!Fix hozamok vannak, tőkenagyságtól függetlenül, a lekötési időktől függően:

* 11% - 7 napra lekötve
* 25% - 14 napra lekötve
* 60% - 1 hónapra lekötve
* 160% - 2 hónapra lekötveA befektetett pénz utáni kamatot a lejáratot követő reggel látjuk, de email értesítést is küldenek róla. Több ismerős már teszteli régebb óta és teljesen pozitív a vélemény róla. Az oldalról nem lehet visszaforgatni, ki kell venni, és újra visszatenni. Ebből következően a Hozzád regisztrálók befektetései után RENDSZERES jutalékot kapsz!

http://www.elitealliance.net/C457D7AE137D

Ha nem működik a link másold a böngésződbe!

 

Ebben a cégben még senki sem csalódott. Tesztelve van, és hiteles!

 

Két testvér Leon és Alex Reiter alapította 2002-ben. Leon Reiter 20 éven keresztül egy nagybank kockázat-elemzőjeként tevékenykedett, a testvére pedig programozással foglalkozott, rajtuk kívül egy kitűnő indiai származású programozó szakember és az adminisztráció alkotja a csapatukat.
Ausztriai cég, a székhelyük is Bécsben van, a Panamai Köztársaságban bejegyezve. Időnként nyílt, személyes találkozókat szerveznek a klubtagoknak Bécsben, ahol közvetlen, személyes találkozás lehetősége nyílik a Cégvezetéssel. Mindezeket Leon Reiter a cég alapítója mondta el egy néhány nappal ezelőtt készült interjúban, ami az MNO Blog című internetes portálon jelent meg.
Az is olvasható ebben az interjúban, hogy tervezik, hogy a befektetési klubot ismét zárttá fogják tenni, a már benne lévő tagokkal együtt. Nem akarják, hogy a Hyip cégek között emlegessék őket. Ebben az interjúban sok más mellett az is olvasható, hogy milyen befektetésekben hány %-ban van jelenleg a pénzük.

2010 novemberig zárt befektetési klubként működtek, novemberben megnyitották a Céget az internetes közösség számára is, a tagság létszámának megnövelése érdekében. Azonban úgy néz ki, erre már csak rövid ideig lesz lehetőség.
Hol van a befektetett pénz? Az Elite Group egy diverzifikált befektetési politikát képvisel, generál alapok, különböző típusú befektetések, mint például devizapár kereskedés (Forex), fémek, olaj és a gáz. Egyéb beruházások közé tartozik a magántőke-partnerségeket célzó gazdasági ágazatokban, mint a gyógyszeripar és az egészségügy, a fedezeti befektetési alap és az európai magas hozamú hitel finanszírozása.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here