tehnicbazar

Care sunt beneficiile pompei submersibile?

Sep 4th 2015 at 2:36 AM

Ce este pompa submersila?

Pompe de apă sunt utilizate pentru drenarea apei,  ca si pompe de apă standard sau de performanta industriala.Cu dezvoltarea motoarelor au incercat sa dezvolte si folosirea in diferite zone greu de accesat. Astfel s-a nascut pompa submersibila. Asa cum si numele arata este adecvat pentru a lucra sub apa.Pompa este alcatuita astfel incat apa nu poate intra in contact cu motorul in ciuda faptului ca este sub apa.  Principalul avantaj al unei pompe submersibile este faptul că lucreaza in adancimi mari ,sunt mici la dimensiuni asftel usor de manevrat si motorul poate scoate cu debit mare  apa din diferite sisteme.Se poate pastra sub apa in continuu daca este ales modelul portivit pentru acest scop. Un lucru important de retinut la pompe submersible este faptul ca nivelul apei cea ce urmeaza sa fie drenat nu poate depasi 5 centimetrii, deoarece daca partea de jos ramane fara apa, pompa se va arde. Aceste pompe submersibile folosite mai ales in gospodarii .In calitate de comparator ai dreptul la masini si unelte performante, de la firme serioase si producatori de renume, fie vorba de pompe submersible sau motocultor ruris
Iata cateva beneficii ale pompei submersibila:

1. Varietate: Există diferite pompe de apă natură. Unele pot fi scufundate complet în timp ce altele poate fi scufundate doar jumătate. Dacă subsolul devine inundat atunci puteți utiliza aceste pompe pentru a evacua apa.

2.Functioneaza cu electricitate, este nevoie numai un punct de electric.

3. Cablul de alimentare este lung deoarece in diferite situatii este nevoie a se lasa in adancime pompa.

4. Pompa submersila este usor de transportat. Cateodata ajuta mai mult decat 10 oameni. De aceea vecinii sau prietenii s-ar  opta pentru ajutorin caz de nevoie  si urgenta.

5. Poate fi folosiat ca pompa de presiune: pompe de presiune necesită apă pentru a începe  pomparea și, dacă aveți nevoie de ajutor, pompa de apa submersibile va face acest lucru. Pompa submersibila poate evacua  apa dintr-o sursă din apropiere și să  furnizeze la un alt loc.

6. Rezistenta la coroziune. Fie ca alegeti modelul cu inox  sau plastic, nu va coroda pe parcursul existentei sale. Calitatea este garantata de  marci  cu renume unde materialul folosit  este mai bun decat la alte.

7. Libertatea de a alege modelul potrivit si dimensiunea potrivita la pretul potrivit. O gama mare de pompe submersibile pret veti gasi vizitandu-se magazinul nostru online, unde specialistii va asteapta cu indicatii si sfaturi in legatura nu numai a pompei dar si veti bucura de sfaturi referitor la alte unelte si scule.

In zonele unde agricultura este viata oamenilor si existenta depinde de lucruri care nu depinde de ei, atunci nu este de ajuns un motocultor ruris, dar va veni la bine si o pompa submersibila.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here