followers 1 popularity
2
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Bruiloft sieraden Tips

Dec 3rd 2014 at 7:58 PM

Een jong meisje besteedt enkele jaren van haar leven droomt van haar trouwdag. Vooral, hoe ze eruit zou zien als een bruid en in deze, ze wil geen compromis. Natuurlijk, het belangrijkste aspect is haar trouwjurk. Er moet gekozen worden met veel zorg. Maar deze jurk zal haar best uit te zien alleen als aangevuld door de juiste keuze van de bruiloft sieraden. Kies uw bruiloft sieraden met de grootst mogelijke zorg. Hier hebben we een heleboel informatie die zal helpen om uw keuzes te maken en kijk je uiterste best.


(img: avondjurken )


Uw sieraden kan helpen bij het opzetten van de stemming voor uw huwelijk en verbeteren van de algehele look en feel van uw jurk. Denken en plannen over de vraag of de moderne sieraden, vintage sieraden, of klassieke sieraden stijlen het beste werkt met je trouwjurk. Denk dan eens aan de verschillende elementen van uw bruiloft en dan beslissen of de stukken die u graag zal de stemming op te roepen of kijk je maar wilt maken voor uw bruiloft.

Allereerst de sfeer van uw bruiloft. De stijl van uw bruiloft kan helpen beperken uw bruids sieraden keuzes. Belangrijke dingen te overwegen zijn of u wilt een overdag ceremonie of in de nacht. Wilt u het een grand-affaire te maken of beperkt te houden tot een kleine intieme bijeenkomst? Hier zijn een aantal populaire opties voor verschillende soorten bruiloften, samen met de dress codes en sieraden ideeën beste past bij de gelegenheid.

Kralen kunnen worden samengevoegd in een aantal combinaties van verschillende objecten. De meeste van de keren dat we creëren sier items zoals armbanden, oorbellen, enzovoort. Volleerd beaders staan bekend om zeer complexe kraal items zoals multi-strand kettingen en complete ornament sets te creëren.

Glamoureuze bruiloften: Met deze kon je wegkomen met brutaler, en misschien glitzier, bruiloft sieraden en accessoires in het algemeen, black-tie en hetzelfde zou passen voor nachtelijke bruiloften.

Eenvoudige, elegante bruiloften: hier een romantische kanten kleding, eenvoudige sieraden stijlen en vintage sieraden stukken zou kunnen werken voor je. Hart medaillons of broches kunnen u ook helpen een antieke gevoel te creëren. Om een elegante, tijdloze affaire te maken, en zie uit naar klassieke sieraden stukken zoals strengen van parels en diamanten oorbellen en maak herinneringen aan een leven lang meegaan.

Relaxte strand bruiloften: Om te voorkomen dat de sfeer luchtig en vol plezier, draag eenvoudige maar heldere sieraden. Een eenvoudig onderdeel van parels en een aantal bloemen in je haar kan de toon zetten voor een vroege middag ceremonie op het strand.

Culturele bruiloften: In dit geval kan er niet veel te kiezen in termen van omdat verschillende culturen hebben verschillende tradities en gewoonten die uw sieraden keuzes kunnen begeleiden zijn. Zo kan Ierse bruiden kiezen om een sieraad met een Keltische knoop of Claddaugh ontwerp te dragen. Ook Aziatische bruiden vaak draag jade, een symbool van geluk, gezondheid en voorspoed. Vergeet niet, kan uw bruids sieraden ook van uw bruiloft kleurenthema complimenteren. Zo kan eenvoudig en ingetogen bruids sieraden compenseren heldere, levendige bloemen, kaarsen, en beddengoed. Aan de andere kant kan een smaragd ketting of robijn oorbellen fraai contrast met enkele tinten en neutrale kleuren zorgen.

Compliment uw toga met bruids sieraden: Een zuivere witte jurk ziet er prachtig uit met primaire kleuren. Als u van plan bent om don wit op de grote dag en het gevoel dat het dragen van blauwe saffieren of rode robijnen, kunt u zeker doen. Als u een eenvoudige jurk, dan groot, vet sieraden, zelfs gekleurde edelstenen kiezen, zou fantastisch uitzien. Wanneer u het type en de lengte van uw ketting en oorbellen selecteert, zorg ervoor dat ze er goed uitzien met de hals van je jurk.

Met deze tips in het achterhoofd kunt u de droom bruiloft te plannen de herinneringen die je voor altijd zal koesteren.

meer informatie: http://nl.jennyjoseph.com/Avondjurken-c17/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here