followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
falskklokke is not in any groups
falskklokke | falskklokke

Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377 Watch Hands-On

Sep 21st 2015 at 8:07 PM

Selv om nesten alle vennene dine til å vite Breguet klokker navnet på merkevaren i dag er litt mystisk i forhold til å forstå hva de handler om. Sine falske klokker toll er delt inn i en rekke svært forskjellige samlinger, og når de gjør en god jobb med å opprettholde sin "legacy" er ikke et enkelt element eller faktor som kombinerer en enkelt merkevare i tillegg til det meste klassisk stil og respekt for å opprettholde tradisjonen med merkevaren. Men i dag tok jeg en titt på hva som kan bare være den perfekte high-end produkt Bréguet eier og bruke hver dag, hvis du virkelig vil ha en moderne klokke som Abraham Louis Breguet selv ville ha godkjent.

Vær oppmerksom på at jeg brukte ordet "tradisjon", "arv" og "klassisk" ovenfor. De har også skje for å være navnene på de tre store Breguet watch samlinger - som er ironisk. Denne klokken er en Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat 5377 Automatique klokke, og jeg tror at det var den nye 2013. Inne i Classique samling, er denne klokken en relativt slank sak, og inkluderer en tourbillon bevegelse er basert på presentasjonen av en svært tradisjonell stil som Breguet modell saken og ringe.

Det er mange små deler av døgnet, noe som ville være kostbart erfaren watch lover og Breguet fans. Det ville være veldig ambisiøs oppgave å diskutere dem alle. Som du kanskje vet, Mr. Breguet gammel kjent som "oppfinneren av tourbillon." Han oppfant den nå populære "-modus for komplikasjoner" som en måte å få og lommeur nøyaktig. Han ville ikke foreslå en Tourbillon dyre ting, men en mulig løsning for å gjøre klokken mer nøyaktig tid. Breguet var en problemløser tid.

Jeg skrev før at hvis Breguet var rundt i dag, ville han være en fan av silisium vesentlige funksjoner som gjør den mekaniske bevegelsen for å være pålitelig. Som sådan, for flere år siden, merke Breguet var en av de første til å entusiastisk omfavne silisium deler av sin virksomhet - som i tilfellet av huset fra 581DR kaliber automatiske bevegelsen brukt i 5377 samling av klokker. Innsiden av spaken utstøtelsesfjæren silisium, og balansefjær. Selv om silisium materiale som brukes i Breguet dag, dagens bruk av materialet, er det noe jeg har lyst til Abraham Louis ville stå bak ham.

Jeg setter også pris hvordan tourbillon selv designet for å se ut som en moderne, snarere enn for historisk. Spesielle avrundings biter og deler av det generelle utseendet er svært moderne og det føles som om noe er et produkt av moderne tid. Dette er virkelig sant, fordi tourbillons se er noe som bare modnet over de siste 20 årene, selv om det var faktisk det første ga Omega Tourbillon armbåndsur i midten av det 20. århundre. falske breitling klokker

581DR kaliber fungerer 4 Hz (som er det du ønsker Breguet), det vil si, det ofrer ikke frekvens å utarbeide tourbillon deler mindre komplisert. Business er en komfortabel reserve på 80 timer, og pålitelighet er den viktigste drivkraften bak montert på kulelager fat, i motsetning til tradisjonelle (og svakheter) av hengslene. På urskiven, er bevegelsen enkel, tilbyr velgerne sekunder (i løpet Tourbillon), og en strøm reserve utført en typisk Breguet stil, kan du selv se lommeur han gjorde sin tid, tilbake til det 18. århundre,

Til slutt, er bevegelsen automatisk. Automatiske tourbillons er sjeldne og ultra-tynn ("ekstra-fjellet") automatiske tourbillons er enda sjeldnere. Hele bevegelsen 581DR kaliber bare er 3 mm, og bruker svært uvanlig kant av rotoren, som er plassert om transaksjonen, og vil ikke bli. Ved første øyekast er det lett å glemme at Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377 er enda automatiske bevegelsen. Deretter, når du flytter, kan du se klokken rotoren i bevegelse, og du kan ikke hjelpe, men smil.

Breguet mer mekanisk bevegelse av en masse vakre, håndgravering - som er interessant, men ikke over-the-top. Det jeg liker er at enkelte forslagene er de som virkelig kan være lett å flytte maskinen og varsle eierne, "det ble gjort for hånd." Via spiller Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat 5377 Automatique er en annen type gravering, som er gjort av maskinen, selv om jeg tror det er den motoren ved å vri den manuelle.

Fremfor alt Breguet Classique Collection klokker er motoren er Guilloche maskin gravert valget og de er alltid vakkert. Historisk Breguet klokker er ofte valgt av dette forslaget, og som virkelig holdt godt etter alle disse årene, hvis du kan se noen originale stykker. Rundt en rekke romertall timemarkeringer, de er faktisk tre forskjellige guilloche gravering av Clos du Paris i midten av trekantene og ulike deler av ytre dial, samt indikatorsonen, power reserve.

Selvfølgelig, hendene svertet stål og pomme stil, samt å være riktig størrelse. En ting som plager meg, men det kan forstyrre enkelte samlere er at sykkelen er ganske litt ut av sentrum. Breguet sannsynligvis måtte gjøre for å passe tourbillon, men også gi velgerne synes riktige proporsjoner. All lesbarhet er der, og jeg tror det gir klokken karakter, men jeg vet at noen mennesker foretrekker å se de spiller helt fokusert, og jeg respekterer det.

Breguet bruke 42 mm bredt hus Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377, som trolig er en av de største størrelsene av denne stilen av saken (de fleste av Classique klokker er mindre enn 40 mm i bredden, tror jeg). Saken er svært tynn, bare 7 mm tykk, noe som vi er enige med en automatisk Tourbillon er en "veldig glatt." Lav profil håndledd og bolig gjør en svært dristig ute etter stor størrelse kjole stil klokke, som er imidlertid ingen tvil om Breguet natur og kvalitet.

Jeg tror at Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377 kolleksjonen bærer mye av det Breguet merket er kjent for, mens planlegging og komplikasjoner er både topp klasse, men så snart anvendelig til hverdagsbruk (hvis du ønsker det). Jada, det er komplekst og komplisert Breguet se, men jeg tror de fleste vil være enige i at det ikke er godt egnet for daglig bruk størrelse eller skjørhet. Breguet Classique Tourbillon Extra-Plat Automatique 5377 billig klokker på nett er for tiden tilgjengelig i 18k rosa gull eller platina, og prisen på $ 149,500 på dommeren. 5377BR129WU 18K rose gull og $ 163,800 for dommeren. 5377PT129WU platina.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here