followers 1 popularity
2
following 0

followers  view all

Groups
falskklokke is not in any groups
falskklokke | falskklokke

BEST: Watch & Friends 14 februar 2014

Oct 9th 2015 at 2:06 AM

Dag kjære lesere lykkelig Valentinsdag! Februar har vi starte med å ta en titt på den nye Genie 02 Høydemåler og Breva se en av de første Rolex submariners,kjøpe falsk klokke referere den ikoniske 6200 "Big Crown". Snakker av dykkere, vi også ta en titt nærmere på ny all-hvite keramiske slående Diver Offshore Audemars Piguet. Endelig får vi vite mer om historien til evigvarende kalender chronograph klokker Patek Philippe og hva som gjør dem så spesielle, og se hva som er de mest bemerkelsesverdige kvinner klokker SIHH i år.

1. Viktig første Cartier klokke for menn

Mange av dere kanskje ser på som en Cartier smykker merkevare, men du har gjort de var faktisk en av pionerene innen armbåndsur? I dag gjør den splitter noen svært eksklusive og interessante deler, for eksempel Rotonde de Cartier Watch Astrocalendaire men sine røtter var enklere, men ikke mindre viktig. Her er en titt på noen tidlige Cartier klokker.

2. Blancpain Femti Favner Automatic 5015 gjennomgang viser

Blancpain Femti Favner var med Rolex Submariner, blant de første virkelige dykking klokker. Gjennom årene har Blancpain gradvis forbedret de tekniske egenskapene til klokken samtidig opprettholde sine ikoniske utseende, noe som gjør den til en av de mest eksklusive og mest dykk klokker umiddelbart gjenkjennelig i dag. Her er en grundig titt på den nyeste generasjonen av denne legendariske dykker watch.

3. Seks Klokker jeg ønsker dem igjen

Aldri tatt en vintage billig klokker på nett og håpet det ville være "publiseres" av merkevaren? Hvis jeg hadde min måte, vil jeg gjerne for Rolex Explorer II referanse for utgivelse i 1655. Og som Ariel, Panerai Radiomir 6152 referansen også. Finn ut hva som er de andre klokker som Ariel ønske ville bli solgt igjen.

4. Hvordan Programvare bidrar til komplisert konstruksjon Franck Muller klokker Like The Giga

Franck Muller er kjent for sine kompliserte klokker og bevegelser som sine dietter ofte består av hundrevis av små biter. Hvordan så de lager disse bevegelsene gjør og sørge for at alt passer ordentlig og at partene ikke kommer i konflikt med hverandre under operasjonen? Klikk på linken under for å finne ut.

5. Audemars Piguet Royal Oak Offshore Dykker Watch Ceramic Hvit Hands-On

En av de mest slående klokker Audemars Piguet startet i SIHH i år har fått til å være deres hvite helkeramiske Offshore Diver. Allerede Offshore Dykker klokker er stor brautende, klokker, men i helt hvitt, er denne klokken enda mer eksepsjonell og kontrollerer nærvær av alvorlig leddet. Her er en nærmere titt på denne iøynefallende watch.

6. Breva 02 Genie høydemåler Watch Hands-On

Breva er relativt nye high-end sveitsisk merke som er kjent for sine tidlige 01 Genie Barometeret viser. I år har de innført en ny klokke kalt Genie 02 høydemåler, som er den første klokken i verden for å inkludere en mekanisk høydemåler. En nisje funksjon for å være sikker, men likevel en som fremhever vilje av merkevaren for å gjøre klokker som huser hva de kaller seg "miljøsensorer." klokker fake

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here