followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
qinzhihe123 is not in any groups
qinzhihe | qinzhihe123

Bayern Munchen shirt Beijing media: begrijpen niet de Orangemen spelen wind Ge Peilan moeten de primaire verantwoordelijkheid voor het verlies te drag

Oct 9th 2015 at 4:27 AM

Bayern Munchen shirt Vanmorgen, 's avonds laat de aandacht Orangemen fans niet wachten tot het goede nieuws, in de groepsfase van het WK-kwalificatie wedstrijd, het Chinese voetbalteam afweren van Doha verloor met 1-0 van Qatar, de groep in principe hopeloos, in de Top 12 van de precaire situatie .

 

Bayern Munchen shirt Vorige drie wedstrijden, het Chinese team 2 gewonnen, 1 gelijk, de rangschikking van de tweede groep. Qatar team terug drie rechte overwinningen, leidt het team. Voor het Chinese team, ongeslagen in dit gebied is de bottom line.Bayern Munchen shirt Als verloren Qatar, zal de Orangemen zijn tegenstanders trok 5 punten achter, de groep hoopt uiterst slank te krijgen, maar ook viel in de tweede groep met andere ongunstige concurrentiepositie onder.

 

Voor aankomst in Doha, heeft het Chinese team voorbereid speciaal in Dubai, is het aan te passen aan het Westen voorsprong op het warme weer, maar het Chinese team had niet verwacht dat het spel naar Al Sadd Stadium hebben zelfs airco, zes uur voor de start gisteren, stadion begon de airconditioning systeem, het spel over de schijnbare temperatuur in het stadion is slechts 20 graden, ideaal voor de voetbalwedstrijden, en dit is de eerste keer in de WK-geschiedenis aan de rechter in staat met de airconditioning systeem.

 

En na dat de rechter de airconditioning systeem zal openen, voetbal coach Perrin is ook een verrassing: "Als eerder bewust van de situatie, hebben we niet voor kiezen om te trainen in Dubai, zullen we het land te kiezen voor te bereiden."

 

Daarnaast is het gunstiger de nationale ploeg, de AFC strijd plotseling vervangen door de scheidsrechter van het spel, de Koreanen worden zwart rechter Gao Heng in de wedstrijd, Gao Heng floot voor een totaal van drie wedstrijden in het Chinese team, drie games, het Chinese team naar de overwinning te bereiken, daarom noemde hij een nationale voetbalbond Fuxing scheidsrechter.

 

Zelfs zo, het Chinese team nog steeds niet de kans om de eerste 22 minuten racen te krijgen, het Qatar team won Kicks, Hayiduosi zal de bal schoppen in het strafschopgebied, Jixiang pak het eerste punt, maar mis-schopte naar de top de Buddy Sayyaf, Budi Sayyaf header van het centrum slaagde, Qatar heeft het voortouw genomen om de impasse te doorbreken, het Chinese team geprobeerd om een tegenaanval, kan nooit in staat om te scoren, en uiteindelijk verloren met 1-0 weg.

 

Eerste helft, het Chinese team te spelen conservatieve en passieve scene. Na coach Perrin spot commando en vervangingen zijn ondervraagd, vooral actief in het spel Zheng Long benched, de zogenaamde Bianzhao laat de Chinese team in de tweede helft om energie te verliezen, verliest Zheng scherpe doorbraak, Qatar Anti weinig inhoudelijke bedreigd. Uiteraard geheel te verliezen aan de coach de schuld geven, maar Perrin zal nog steeds de primaire verantwoordelijkheid dragen.

 

Reporters waargenomen de nationale voetbalbond stijl die we lezen

 

Fransman Perrin nam de Oranjemannen hebben 19 maanden, de Azië Cup zo glad, romantische Perrin lijkt te worden verblind, WK raakte de kritieke fase, het nationale voetbal technische en tactische stijl van de mensen nog steeds niet begrijpen.

 

Sinds 1992, meer dan leren in het buitenland hebben de nationale voetbalbond, iedereen stijlen ingevoerd, coaching cyclus is kort, geen van de tactische systeem. Vandaag, Perrin nam de Oranjemannen hebben 19 maanden, speelde een veel wedstrijden, het team voor een golf van een andere golf, maar het is moeilijk kwalitatieve Perrin op het einde is hoe de technische en tactische stijl. Het team heeft zelfs niet de belangrijkste spelers, de kern positie spelers zijn niet zeker.

 

 

Het is het spel, niet een vaste line-up, personeel, dus dit is het moeilijk om een stabiele Orangemen spel hebben. Tegen elke tegenstander vóór, niemand weet het nationale voetbal kan spelen in wat de uitkomst veel te begrijpen. De impact van de World Cup voor de fans betreft, weten allemaal dat de moeilijkheid is niet klein, maar de fans verwachten nog steeds te zien de voltooiing van deze sessie, de Orangemen in de voorkant van het doel, om te zien sommige van de langere termijn in staat zijn om een duidelijke technische en tactische doelen vast te stellen, maar ook om het IOC, Guoqing, een klein land een paar stukken van het jonge team heeft een uniforme maatstaf, er kunnen leren mode. Kan de huidige situatie is dat de nationale ploeg om de nationale ploeg te spelen, Olympic, National Youth, een klein land met elkaar vechten, niet veel communicatie, de verschillende eisen van elke coach, tot elke sequentie moet aanpassen aan verschillende technische en tactische stijl.

 

In het verleden hebben beleidsmakers Chinese voetbal is voorgesteld om een duidelijke nationale ploeg stijl tactiek vast te stellen, en breng het hele team GuoZiHao consistent, de gemeenschappelijke ontwikkeling en vooruitgang. Maar hulpeloos "ijzeren Orangemen, water coach." Elke sessie van het vertrek van de Football Association leiders worden begeleid door een wijziging van de nationale voetbalbond coach. De nieuwe leiding, nieuwe coach, nieuwe ideeën, de Orangemen tactische stijl is het moeilijk om door te gaan.

 

Chinese coach Troussier Hoewel succesvol, maar hij maakte het heel redelijk. Hij coachte het Japanse team, de Japan Football Association op het voorstel, dat hij altijd verantwoordelijk van jeugd tot alle GuoZiHao team volwassenheid om de stabiliteit van de technische en tactische systeem, zodat het nationale team selectie te garanderen, kan gemakkelijk vinden van een geschikte bestaande technische en tactische systemen spelers.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here