followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

All Black Everything! – Nike Flyknit Roshe Run “Triple Black”

Jun 1st 2015 at 1:52 AM

Zoals voorheen gemeld, deze nieuwste editie met de Roshe Run is bestaat uit van Nike Flyknit technologie, die is een juist gemanipuleerde bovenste te produceren voldoende steun, terwijl uw lichtgewicht en slanke vorm overnemen. Gedipt in Volt Green aan haar base, contrasterende accenten van Fuchsia Pen omhullen het Roshe Run Nike silhouet binnen een mand-geweven overlay, terwijl donkere Obsidian hits worden geleverd met haar handtekening Swoosh, veters samen met binnenvoering. We hebben meer foto's voor u persoonlijk hieronder en worden op zoek naar deze hete Lava greep de beruchte Roshe gaan deze zomer.

Dames kunnen een andere hete editie met de Nike Roshe Run voor hun sneaker kasten deze zomer Welkom op deze laatste Jacquard constructie. Koele en warme ring-tinten combineren tot een solide uitstraling op deze colorway sportieve haar Stitched textiel Jacquard bovenste met gestreepte Cool Blue samen met blauwe legende tonen met behulp van een Nike Roshe One verzengende hete Lava-eenheid. Ondertussen, getextureerde overlays zijn alleen op de eyestay samen met Swooshes. Deze Nike WMNS Roshe gaan Jacquard is nu aankomen bij select Nike Sportswear retailers in de wereld.

De zomer toestroom van afbeelding-beladen Roshe punten zijn meestal hier, en de nieuwste draagt een koele oceanische array met kleuren bij coole dingen uit voor dat warmere maanden. Na een blik op een Rainbow Sherbert tie-dye toegediend mesh verscheidenheid, de Nike Roshe Run keert terug naar sommige nylon base net als de oranje kleurovergang daarvoor. Stay tuned voor meer met de Roshe van kleur verschoten Nike Roshe One Dames Wit bijgewerkt deze op SneakerNews. Hedendaagse feeting uitlevering van de ooit transformeren Nike Roshe Go vandaag van internationale bestemmingen zoals Titolo grijpen.

Hoe vele incarnaties met de Nike Roshe Run gloednieuwe geprobeerd op voor grootte in de schoen kort drie jaar of zo levensduur? Hier zien we de werkelijke zomer-klaar Nike Roshe gaan wind komen in de één van de meest levendige neemt nog als gevolg van een hete Lava bovenste. De pseudo-infrarood tint komt rond de bouw van de extra geventileerde mesh terwijl een gemiddelde zwart Swoosh en witte buitenzool kunt u zich richten op d
Nike Roshe One Dames Wit
e hoge decibel kleurkeuze. Dromen van sockless zomer zijn mogelijk dankzij de werkelijke talrijke Roshe modellen, maar met meer luxe modellen zoals de Nike-Flyknit voor het uitvoeren van Roshe, alsmede enkele concurrentie van de nieuwe Nike Huarache 2015 NM, gloednieuwe zetten de Roshe rond de achterkant-brander voor nieuwe silhouettes toch?

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here