followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
humanwigs is not in any groups
humanwigs

A Brief History of the Watch

Jul 16th 2015 at 6:43 PM

A Brief History of the Watch

 

Gjennom århundrene klokker har blitt brukt som en betingelse sign av de som bærer dem. Deres bekvemmelighet, raffinement og presisjon er bare noen av de kvalitetene som klokker og synspunkter representerer. Ofte de er kjøpt utelukkende for deres estetiske utseende. Siden av sine tekniske egenskaper som å være nøyaktig til den siste andre eller millisekund, og andre ganger de er kjøpt. Dette er hva som gjør klokker og ser så inndrives, og i mange tilfeller kan de kommandoen store mengder kontanter.comprar reloj rolex imitacion

Enten du samler de nye høy presisjon klokker eller de som stammer fra en tidligere periode, er realiteten at de årene dette tidsfordriv har faktisk blitt en høy omsetning virksomhet. Og samle klokker er i mange kretser betraktes som en fornuftig form for investering.

Ved starten av forrige århundre klokkene som var tilgjengelige for gutter eller kvinner var det første pocket klokker, og deretter klokker som innehas av et anheng festet til slimhinnen i jakker eller korsetter. Innføringen av krig, industrialisering og utvikling av sportsaktiviteter, brakt over nye trender som ikke er omfattet bare den metoden vi kledd, men også hvordan vi lugged våre klokker.

Det sies at det var en barnepike som oppfant armbåndsur på rundt slutten av det 19. århundre, som tok seg av en klokke rundt håndleddet hennes ved hjelp av et silkebånd. De første klokker til å bli gjort var faktisk mindre design av pocket klokker som ble utstyrt med en lærreim. Når dette elementet angrepet markedet nyere design begynte å bli produsert basert rundt dette samme konseptet.relojes rolex replicas exactas

Det var Louis Cartier som opprinnelig laget av type klokker vi ser i dag da han skapte en klokke for en flygende leder helt ved navn Santos Dumont. Ved 1911 dette nøyaktig samme type watch var på generelt salg. At nøyaktig samme slags ur endte opp som plan for hva armbåndsur ser ut som den dag i dag.

Rett etter utformingen av håndleddet "klokker" begynte å armen ut fra den klassiske runde formen som faktisk hadde vært på moten opp før den tid. Fra Cartier klassisk armbåndsur andre merker fra klokken begynte å oppstå som ble identifisert av sin form. Movado er et perfekt eksempel på disse nye design når det brakt ut "Polyplan" -formet watch. Så kom den berømte og kryptisk kalt "klokkereferanse n. 1593" av Patek Philippe som var en rektangel-formet formet klokke.

Fra 1913 og utover et økende antall klokker begynte å bli utviklet i alle stiler og former. Fra "gondol" watch av Patek Phillipe til Louis Cartiers '"Tank"; heter således fordi den var påvirket av formen på engelsk pansrede kjøretøyer av tiden. Dette er klokker som er veldig mye søkte etter. Det var andre mange se beslutningstakere som Audemars Piguet,replicas de relojes hublot aaa Vacheron Constantin som i tillegg til Patek Philippe og Cartier brakt ut mange andre motiver som legges andre funksjoner til klokker som månefasen, måned og dag de fleste som finnes i moderne klokker nå.

Selvfølgelig kan vi ikke nevne armbåndsur uten å nevne de mest kjente av dem alle: Rolex ur. På 1920-tallet Rolex debuterte på verdensbasis av armbåndsur med stilig Rolex Prince og den revolusjonerende "dual tid" -funksjonen gjort kjent for å ha "sekunder sektor" større enn de minuttene. På samme tid Jaeger Le Coultre produsert en mye mer innovativ stykke kalt "Reverse", likeledes svært avansert fordi det kan være snu 180 grader i sin sak, derfor ivareta krystall og ringe. Det ble svært populær og ble bare forhindret fra å oppnå enda større suksess av den økonomiske krisen på 1930-tallet, og framveksten av 2. verdenskrig.

relojes replicas de marcas famosas

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here