followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

5 Slides i verden som vil gi deg heebie-JEEBIES

Dec 27th 2014 at 12:08 AM

Etter en lang og opprivende vinter, er sommeren endelig rundt hjørnet. Snart du slipper å don selv i multi-lagdelt klær som gjør at du ser to ganger normal størrelse. Sommer betyr også at du kan endelig besøke din favoritt badeland og nyte noen uforfalsket moro. Hvis du er en adrenalin junkie, og foretrekker en vannsklie som vil rase ditt hjerte, her er en liste over vannsklier fra hele verden som er kjent for sin galskap.

(img: brudekjoler oslo )

Insano, Brasil

Hvis du ikke har noen problemer med høyden, kan denne vannsklie være den perfekte tingen som har hendt deg. Perched opp på en høyde på 135 meter og oppført som den høyeste vannsklie i Guinness Book of World Records, ville man ha for å være en våghals å engang tenke på å tråkke sin fot på denne vannsklie. Høyden på denne sklie er tilsynelatende tilsvarer høyden av en 14 etasjes bygning. Selv om hele turen vil ta deg bare 4-5 sekunder, vil du være skli ned med en hastighet på 65 miles i timen. Definitivt ikke for pyser!

Leap of Faith, Bahamas

The Leap of Faith vannsklie kommer med en "hai" overraskelse. Når du først se på vannsklie, vil du ikke føler at det er så skummelt. Raset starter fra livet-størrelse kopi av et Maya-tempel, og selv om det er 60 meter høy, er raset nesten vinkelrett. Men den virkelige spranget tro er når lysbildet tar deg gjennom en klar akryl tunnel i en hai infested lagunen. Heldigvis, vil haiene ikke være i stand til å komme deg gjennom tunnelen.

Kjelke, Italia

Citta del Mare Village resort i Italia har en spesiell godbit for sine gjester, og at godbit er Kjelkevannsklie . Sammenlignet med de ovennevnte vannsklier, er dette en på Tamer side. Men fortsatt kommer med sin kant. Denne vannsklie kjører ned en skrent og sender deg inn i det åpne Middelhavet på bunnen. Imidlertid er sleiden gjøres på en slik måte at den ikke direkte kaste dere inn i åpent vann. Snarere har vannsklie tre pulter i mellom. Med utsikt til å dø for, er dette vannsklie definitivt for de som elsker sitt syn.

Scorpion Tail, Wisconsin

Så høye som 10 historier og en lengde på 400 meter, kan du være sikker på at en sklie ned Scorpion Tail ikke vil være en enkel en. Med tall som massiv som det, er det ikke rart at det kalles "Amerikas første Near-Vertical Looping Vannsklie". Dette lysbildet kommer med sløyfer og bratte bakker som vil gjøre opplevelsen mye mer minneverdig.

The Bomb Bay, Florida

Hvis spenningen av å ikke vite hva som kommer til å skje er det som får adrenalinet til å pumpe, er denne turen perfekt for deg. Hver person som ønsker en smak av dette lysbildet vil bli tatt inne i en replika av en bombe innstøping og gjort å stå der. Og før du vet ordet av det, lemmen nedenfor åpnes og personen vil bli droppet ned en vertikal skyve på 76-fot. Skremmende mye?

Disse vannsklier vil sørge for at du har fått nok dose av adrenalin til å vare hele sommeren.

mer informasjon: http://www.amormoda.no/Brudekjoler-c2/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here