followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
Afvallen is not in any groups

Interests

Research and Writing
James Robert | Afvallen

Als Een Recreatiedieet Gebruiken

Jul 16th 2015 at 1:11 AM

Tegenwoordig gebruiken veel mensen het ziekenhuisdieet schema als een recreatiedieet om af te vallen. Het is dan een crash dieet waarmee ze 5 tot 7 kilo kunnen afvallen. Het wordt wel sterk afgeraden om het ziekenhuisdieet schema langer dan 5 dagen te gebruiken, want je lichaam heeft meer voedingstoffen nodig om normaal te kunnen functioneren.

Het ziekenhuisdieet schema kan 5 dagen lang gevolgd worden en daarna kan er overgestapt worden op gezonde voeding. Op deze manier raken mensen snel gewicht kwijt en kunnen ze weer gezond verder gaan.

Langer dan 5 dagen doorgaan met het ziekenhuisdieet kan tot gezondheidsklachten leiden, omdat je lichaam te weinig voeding stoffen binnen krijgt. Het is ook verstandig om te weten dat je niet alleen vet verliest tijdens het dieet. Je raakt namelijk ook spieren kwijt, omdat je lichaam eiwitten uit je spieren gaat verbranden. Dit doet het om aan extra energie te komen. Je lichaam gaat namelijk op spaarmode, wanneer je te weinig voeding binnen krijgt. Het wil dan zoveel mogelijk vet besparen en gaat daarom eiwit verbranden voor extra energie.

Je zult tijdens de 5 dagen wel veel vet verbranden, maar je raakt ook een deel van je spiermassa kwijt.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here