followers 7 popularity
8
following 1

following  view all

Groups
Geneeskrachtigeplant is not in any groups

Interests

Kruiden,planten,herbal
medicine,kruidengeneeskunde,plantes médicinales,fytotherapie,aromatherpaie,en de behandeling van volgende indicaties met planten en kruiden:
Aandachtsproblemen
ADHD
ADD
Agitatie
Aften
Allergieën
Angst
Artrose
Astma
Alzheimer
Bacteriële infecties
Bronchitis
Buikpijn
Bursitis
COPD (chronische bronchitis en emfyseem)
Darminfecties
Darmkrampen
Darmontstekingen
Dementie
Diarree
Faalangst
Geheugenverlies
Gewrichtspijnen
Gewrichtsoedeem
Griep
Heesheid
Hoest
Hoofdpijn
Hooikoorts
Hyperactiviteit
Hysterie
Immuniteit (zwak)
Impulsiviteit
Keelpijn
Knieletsels
Koorts
Kortademigheid
Krachtverlies
Lopende neus
Luchtwegeninfectie
Maagzuur
Maagzweer
MBD
Menstruatiepijnen en -krampen
Migraine
Misselijkheid (hoofdpijn)
Misselijkheid (griep)
Mononucleose
Nekpijn
Neus (lopende, verstopte)
Niezen
Opvliegendheid
Osteoarthritis
Otitis
Pijn (algemene pijnen)
Plankenkoorts
Polyarthritis
Reuma
Rhinitis
Rugpijn
Rusteloosheid
Sinusitis
Spierpijn
Spruw
Stress
Spijsverteringsallergieën
Sporttraumata
Tenniselleboog
Tintelingen
Turista
Uitstralingspijnen
Vergeetachtigheid
Verkoudheid
Verstopte neus
Virale infecties
Weerstand (zwak)
Winderigheid
Zenuwpijnen
Fytotherapie | Geneeskrachtigeplant

Aandachtsproblemen,concentratiestoornissen,hyperactief?

Sep 11th 2013 at 4:33 AM

Primactiv Primactiv

 

aandacht en concentratieverbetert de aandacht en concentratie
aandacht en concentratie
houdt de aandacht helder en scherp

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

www.primrose.be

Veilige, wetenschappelijk verantwoorde fytotherapie

Veel bewegen, sporten en gezonde natuurlijke voeding is primordiaal en werkt prima. Soms is dat onvoldoende en kan men baat hebben met natuurlijke middelen. Recent werden enkele goede en veilige, wetenschappelijke verantwoorde voedingssupplementen op plantenbasis ontwikkeld, die zeker niet moeten onderdoen voor de gebruikelijke amfetamine-derivaten met hun nare nevenwerkingen.

Voor ADD'ers is er 'Primactiv' dat concentratie en aandacht verbetert, ín combinatie met `Primasur' dat schoolstress, angst en negatieve gevoelens bestrijdt en daarbij het geheugen ondersteunt.

Voor ADHD'ers is 'Primactiv' in combinatie met `Primacalm', dat de hyperactiviteit tegengaat, rustgevend werkt en een goed gevoel geeft.

`Primactiv' bevat extracten van pepermunt, basilicum, rozemarijn, jatamansi en nootmuskaat. De opname en de verwerking, maar ook de beoordeling van indrukken en ideeën verloopt juister, correcter en realistischer met pepermunt. Omdat pepermunt de studiecapaciteiten en het aanleren vergroot, slagen we gemakkelijker wat een positief gevoel nalaat.

Basilicum is werkzaam als acetylcholinesteraseremmer en als butyryl-choline-steraseremmer. Bij hogere concentraties van de neurotransmitter acetylcholine in de synaptische spleet, worden geheugen, herinnering en concentratie actiever. Linalol ook aanwezig in Basilicum zal deze werking bestendigen door zijn antioxydantieve werking. Het orthosympathomimetisch effect is eigenlijk een `doorduwen' van de neurotransmissie van ADR en NOR, zodat een verlangen, opdracht, gedachte of intentie wordt gerealiseerd. Rozemarijn maakt de geest helder en onderdrukt twijfels.

Rozemarijn bevat carnosinezuur, wat de NGF, de Nerve Growth Factor stimuleert en bijdraagt tot een snellere breinwerking. Het wakkert de aandacht aan, ze verhelpt concentratiestoornissen en vergeetachtigheid.

Jatamansi is een Indische plant en rijk aan essentiële olie. Jatamansi is een plant van het 'goed gevoel': ze stimuleert de synthese van serotonine en remt de afbraak van acetylcholine. Het verbetert de geestelijke vermogens, maar is toch rustgevend. Jatamansi wordt gebruikt bij nerveuze stresssituaties met bijhorende angst en verwardheid, zelftwijfel en onzekerheid.

Nootmuskaat bevat het sterk werkzame Myristicine wat beschermt tegen beschadigingen aan het zenuwstelsel, één van de onderdelen van de behandelingen van hyperkinesie, en samen met de acetylcholinesteraseremmende activiteit is het zeer waardevol in de benadering van AD(H)D.

Bij ADHD verdient het de aanbeveling om de behandeling met Primactiv te vervolledigen met een dosis Primacalm. Primacalm vervangt de sedativa en neuroleptica. Het bevat jatamansi en balotte.

Bij ADD verdient het de aanbeveling om de behandeling met Primactiv te vervolledigen met een dosis Primasur. Het bevat Jatamansi en passiebloem. Jatamansi werkt rustgevend en kalmerend. Passiflora is een anxiolyticum, dat wil zeggen dat het angstwerend, stresswerend en rustgevend werkt.

 

 

www.geneeskrachtigeplanten.be

 

 

 

 

 

 

 

 

 

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here