followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Infinite kokoelma Sarah Stillman suunnittelu

Dec 11th 2014 at 8:17 PM

Ihminen on tuote luontoa ja pitäisi pysyä yhteydessä luontoon tavalla tai toisella. Sarah Stillman on pyrkinyt tuomaan meille yhteydessä luontoon. Sarah on aloittanut oman Sarah Stillman malli, josta löydät useita tuotteita painettu kaunis kukka malleja.

Nämä kauniit kukat merkitsee luonnon kauneus antaa rauhoittava vaikutus silmiin. Nämä kukka malleja ovat niin houkuttelevia, että kukaan hukkuu luonnon kauneudesta. Lisäksi käyttämällä tuotteita Sarah Stillman Design päivittäistä elämää saat tietynlaista maagista voimaa ja energiaa, jotta työt.Mallit Sarah Stillman malleja jaetaan useisiin luokkiin -

(img: juhlapuku bella )

 Annien Meadow - Tämä on ainutlaatuinen muotoilu violetti ja punainen kukka vihreä pohja. Tämä malli on saatavana taulukko matot, lasin, viitta, kortteja, jne.

 Anita Garden - Tässä mallissa näet klusterin kukkia eri muotoja ja malleja. Kukat eri värit antavat houkutteleva näyttää.

 Brainin Narsissi - Narsissit ovat kaikkien rakastama. Tässä kuvio suuri osa kuuluu keltainen narsissit ja tietty välähdyksiä violetit kukat.

 Anemone musta - musta pohja on kaunis katsella.Musta pohja koristeltu vaaleanpunainen kukka on ihanin. Kaikkiaan tämä muotoilu antaa ylenpalttinen ilmeen.

 Butterfly Amerikka / Valkoinen rajalla - kukat ja perhonen osuus syvä suhde. Jos tämä on kuvata asioita, kuten lasi työtaso säästäjiä, lasi pöytä matot ja lasinaluset sitten se antaa täysin virkistävä katsoa kotiisi.Valkoinen raja toisaalta antaa täydellisen kontrastin.

 Canny unelma - Tässä kuvio löydät sekoitus kukkia ääretön värejä. Mikään ei näytä olevan selvää, mutta kaikki se on miellyttävä katsoa.

 Carey Poppy - Tässä kuvio löydät vaaleanpunainen ja musta värillinen kukka tumma ja vihreä blotteja taustalla.

 Caroline ihmemaa - mukaan nimensä, muotoilu on todella ihmemaa kukkia.

 Hazel Fish - Kauas pois luonnosta, Sarah Stillman malli on keksinyt Hazel Fish Design. Tämä malli antaa klassinen kuva värillinen kaloja.

 Orange Tulip On Black - Tämä on kaikkein ainutlaatuinen muotoilu. Oranssi ja musta ovat täydellinen yhdistelmä. Näyttää siltä, että värit ovat kehittymässä matto. Tämä malli varmasti vie sinut ja vieraasi Dreamland.

lisätietoja: http://www.amormoda.fi/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here