followers 1 popularity
1
following 0

followers  view all

Groups
CarolineForbs is not in any groups
Caroline | CarolineForbs

Bollywood Kjendiser - Kropps Målinger med høyde Og Detaljer

Dec 30th 2014 at 11:04 PM

India har mange strålende juveler til å være stolte av. Men den mest berømte mirakel av India er underholdningsindustrien kalt Bollywood hvis navn er tilstrekkelig, er å fortelle om den endeløse karismaen til kjente personligheter. Bollywood i seg selv er en verden av glamour og trend-som gave oss og mytologi av indisk kino æra. Bollywood stjerner spille en større rolle i sine filmer enn deres liv. I words kan det sies thatthey fascinere alle seere gjennom sine flotte forestillinger som gjør dem Deres store fans.

(img: brudesko )


I dag har Bollywood Enorm samling av stjerner-hvilke par alternative type eller filmer i Hindi filmindustrien til å vedta i ulike roller. I dag Vidya Balan, Shahrukh Khan, John Abraham er sagt å være den mest populære duoen i hindi filmer i dag.
Bollywood er det noen mostpopular og kjendiser, som har en kjent profil i dag-til-dag media og på grunn av dette kommandoer en viss grad av offentlig interesse og makt. En kjendis er vanligvis beregnet til å være velstående skrå med Enorm godt likt appell, særlig betydning i et felt, og er lett kjent av felles offentlig.


Topper i ulike yrker innen områdene underholdning og aktivitet er comm bare forbundet med kjendis-status. Disse turfs har skapt enestående tall i oppgaven bransjer.
John Abraham er en indisk film skuespiller, produsent og tidligere modell .Han ble født 17 desember 1972 til John Abraham og Firoza Irani. Han har nylig giftet seg med Priya Runchal. Hans atletisk, muskuløs og godt bygget kropp har kjøpt ham en posisjon som en av de mest kjekk og fremtredende sexsymboler i Bollywood.
Vidya Balan: er velkjent indisk film skuespiller. Hun ble født 1. januar 1978. Hun har fått gift med filmprodusent Siddharth Roy Kapur. Hun Forfulgt en mastergrad i sosiologi fra Universitetet i Mumbai og samtidig gjort flere ved mislykkede forsøk på å starte en karriere innen film. Hun er kjent for portretterer Fysisk kraftig kvinnelig karakter og har blitt akseptert i media for å bryte stereotypier av en Hindi film heltinne.


Shahrukh Khan er en indisk film skuespiller. Han ble født på 2 november 1965 i New Delhi, og senere ble han brought` opp i Mangalore for de første fem årene av sitt life.He giftet seg med Gauri Chibber, en hindu, i en tradisjonell hindu bryllup seremoni på den 25 oktober 1991. hans bestefar var en sjefsingeniør i Mangalore port og hans far, Taj Mohammed Khan, en etnisk Pathan, fra Peshawar, British India.

mer informasjon: http://www.amormoda.no/Brudesko-c47/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here