followers 0 popularity
1
following 1

following  view all

Groups
maxp is not in any groups

Interests

beauty, fitness
maxp

Alp Rose krema

Feb 28th 2020 at 2:28 PM

Priroda nam daje, uzmimo i prigrlimo samo najbolje

Kažu da za svaku boljku postoji biljka koja raste na našoj prelijepoj planeti. Daleko, u Alpima, Pirinejima, Apeninima, u krajnje negostoljubivom okruženju, svoje blago krije Alpska ruža. Ima karakteristične roze cvjetove i raste u grmu dok su joj listovi eliptični, deblji i tvrdi prilagođeni tome da zadržavaju dosta vode. Korjenje seže duboko u zemlju, a cvjetovi rastu iz grana. Čitava anatomija biljke je okrenuta ka tome da izdrži teške vremenske uslove koji su karakteristični za planinsku klimu. Jako je izdržljiva, toliko da živi i sto godina.

Posebna, jedinstvena, jaka i nevjerovatna, baš kao i svaka žena.

Jako je UV zračenje na visinama na kojima ova krasotica raste, a velike temperaturne razlike samo mali broj najotpornijih vrsta može da preživi. Alpska ruža proizvodi posebnu supstancu koja se zove Dehidrin, te kao spužvica oblaže ćelijske membrane naše biljke štiteći je na način da zadržava vodu unutar njenih ćelija, tako da visoki i niski ekstremi u temperaturama ne utiču na nju.

Vrijedne ruke velikih stručnjaka ukombinovali su na pravi način matične ćelije Alpske ruže u kremu Alp Rose, tako da one direktno prenose jedan poseban epigenski faktor i metabolite u matične ćelije vaše nježne kože. Taj proces, jednom kada se aktivira nanošenjem kreme, dovodi do pozitivne promjene u samoj fiziologiji očuvanjem vode u koži, tj. onemogućavanjem njene dehidracije. Ovaj proces garantuje maksimalnu elastičnost koja doprinosi podmlađujućem efektu.

Kako zanemariti takav dar prirode?

U XIX i XX vijeku žene su, baš kao i danas, tražile i pronalazile najbolje načine da svoju mladost i ljepotu sačuvaju i u poznim godinama. Postojali su razni recepti, ali je ruža i ružina vodica bila neizostavan sastojak u njihovim pripravcima. Poznato je, recimo, da je ružina vodica oduvijek poseban i uvijek željen ekstrakt stvoren za ljepotu ženskog lica u svakodnevnoj njezi. Pored dokazanog podmlađivanja kože lica, izvrsne rezulate pokazuje u spriječavanju stvaranja peruti, mitesera, akni i bora na licu. Kako zanemariti takav dar prirode?

Pročitajte više na https://www.maxponuda.com/alp-rose/

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here