followers 0 popularity
0
following 1

following  view all

Groups
ideastap541 is not in any groups

Interests

ideastap541
ideastap541 | ideastap541

A Close Up Look At The Nike WMNS Air Max 1 Donning The Clean Teal Colorway

Aug 10th 2015 at 2:05 AM

En terwijl de sneakers zal niet worden brei ze zal worden geweven, zoals op deze Nike Air Max 1 release. Als andere recente geweven op de Air Max 1 neemt, deze gebruikt men de geweven secties enigszins spaarzaam, het houden van hen op de hiel en teen. Witte lederen aansluit met zilveren gaas op deze combinatie, met tegenover Nike Roshe Run Bloemen elkaar stellende hits van zwart toegevoegd in de gehele. Enigszins denken aan de Zoom "Green Poison" Air-vlucht de handschoen, groene vindt een plaats op de hiel Swoosh en buitenzool. Toen de Nike Air Max 94 eerst kwam, de sneaker werd aangeprezen als een grootte? exclusieve. Er is geen sneaker release datuminformatie op deze combinatie nog, maar enige Collector geeft die info zo spoedig mogelijk.

Gelukkig eindigde het tonen op op handvol meer detailhandelaren, die moeten geven mensen hoop voor de toekomstige paren die komen. Dit is een van deze toekomstige paren. De sneaker ziet er bijna als een familielid van Dave White's Air Max creaties dankzij de neon hits en zwart/grijs basis. Sneakerheads en stripboek Nike Roshe Run Dames Bloemen verzamelaars zijn veel meer gelijk dan meest realiseren. Beide groepen zijn obsessief gewijd aan hun hobby's, verkeerd begrepen door 'outsiders', ongeduldig Releasedata tellen, en niet laten veroudering hen ervan weerhouden een passie die waarschijnlijk begon tijdens de kindertijd. En om deze redenen is het niet verwonderlijk dat veel sneaker verzamelaars ook comic boek enthousiastelingen zijn.

De verbinding is ook evident wanneer wassen door de duizenden NIKEiD ontwerpen gedeeld door middel van sociale media. Sneakerheads uiten vaak hun voorliefde voor strips met kleurstellingen geïnspireerd door hun favoriete geanimeerde antagonisten. Batman, Superman en Spider-Man zijn voor de hand liggende favorieten, maar zelfs ondersteunende tekens zijn vereeuwigd op sneakers. Op verzoek van Kevin Kramer (aka GoldTankDawg), Dank na Nike Roshe Run KJCRD m de bovenste van atmos 'Safari' Nike Air Max 1 en opnieuw tooled het met een 360-Max Air bag. Samen met de foto zei Kramer: "Ik weet zeker dat sommige zal kruipen, maar ik had een reserve paar Safaris en de AM360 is een van mijn andere favoriete AMs. Kan niet wachten om te dragen deze. "

Dit keer, in het midden van een seizoen gevuld met all-wit sneakers, komt het terug in alle zwart. De materialen zijn niet dat helemaal hetzelfde als die van het origineel hier en de leer is gegaan gunst van enkele meer nubuck. Intact is de glanzende Swoosh die de kant van de sneakers breekt. Eerder dit jaar, hetzelfde tandem gekoppel
Nike Roshe Run
d voor een project dat zag de zool van de "atmos" Air Max 1 met een tong van de lucht-Burst vervangen. De Nike Air Max 93 tikt langzaam alle belangrijke dozen in termen van een retro sneaker comeback. Bedompte douane, die een geschiedenis heeft van de tooling van atmos Air maximaliseert tweaken, is aan sommige van zijn oude trucs.

0 comments
Please to comment

sign in

Username
Password
Remember Me


New to IM faceplate? join free!

Lost Password? click here